Завантаження ...
Новобудови Києва

Трагедія на Чернігівщині: сварка між директорами призвела до смерті одного з них

Трагедія на Чернігівщині: сварка між директорами призвела до смерті одного з них фото

У Чернігівській області сталася трагедія, яка сколихнула місцеву громаду. Інцидент стався у Корюківці, де 17 липня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 63-річного чоловіка з тяжкими травмами.

Потерпілий, уродженець села Сядрине Корюківської громади, отримав травми на робочому місці під час конфлікту з іншим чоловіком.

Поліція встановила, що в ході суперечки між двома керівниками — директором автошколи Олександром Лашком та директором фабрики шпалер Віктором Мураєм — Лашко отримав серйозні ушкодження. На жаль, через 12 днів після інциденту, 27 липня, постраждалий помер у лікарні.

Одразу після отримання повідомлення про інцидент, поліція внесла відповідні дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 128 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за необережне нанесення тяжких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Після смерті потерпілого, поліція розпочала проведення експертних досліджень, включаючи судово-медичну експертизу, щоб визначити остаточну правову кваліфікацію події.

Наразі досудове розслідування триває, і слідчі під керівництвом Чернігівської обласної прокуратури чекають на результати експертиз, щоб прийняти рішення щодо подальших кроків у справі.

Чоловіка поховали 29 липня на місцевому кладовищі. Смерть Олександра Лашка стала великою втратою для громади, а конфлікт, що призвів до цієї трагедії, залишається на слуху серед мешканців регіону.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: