Завантаження ...
Новобудови Києва

Донька Ірини Фаріон розкрила останні хвилювання матері перед трагедією

Донька Ірини Фаріон розкрила останні хвилювання матері перед трагедією фото

Ірина Фаріон, українська політикиня та громадська діячка, останніми тижнями перед своїм трагічним убивством дуже турбувалася про безпеку своєї родини.

Про це розповіла її донька Софія в інтерв'ю для видання "НВ".

Софія згадала, що в останні тижні мати часто телефонувала їй ввечері, аби переконатися, що всі вікна та двері в її домі зачинені, і що діти вже вдома. Ірина Фаріон неодноразово нагадувала про необхідність бути обережними та уважними. За словами доньки, хоча мати ніколи прямо не говорила про свої страхи, вона проявляла певні ознаки занепокоєння, особливо коли хтось ішов позаду них на вулиці – тоді вона зупинялася, пропускала людину вперед, а вже потім продовжувала свій шлях.

«Останніми тижнями вона мені дзвонила і питала, чи зачинила я вікна та двері. Щодня ввечері дзвонила і питала, чи вдома ми, чи забрала я дітей. Вона мене берегла і ніколи не говорила мені про свої побоювання або передчуття. Але коли ми йшли вулицею, мама не любила, щоб позаду хтось ішов. Вона зупинялася, пропускала ту людину, тоді йшла далі»,— сказала донька Фаріон

Донька Ірини Фаріон відмовилася коментувати перебіг розслідування вбивства своєї матері, зазначивши лише, що слідчі надали їй стільки ж інформації, скільки було оголошено публічно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: