Завантаження ...
Новобудови Києва

Камала Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах: що це означає для України?

 Камала Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах: що це означає для України? фото

Згідно з опитуванням, проведеним The Telegraph, віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає колишнього президента Дональда Трампа в шести з семи ключових штатів.

Зокрема, Гарріс має перевагу на 1% у таких штатах, як Арізона, Джорджія, Мічиган, Північна Кароліна, Пенсільванія та Вісконсин.

The Telegraph також відзначає кілька важливих аспектів, що стосуються Гарріс і її потенційної ролі у відносинах із Україною:

  • Відносини між Гарріс і президентом України Володимиром Зеленським можуть бути напруженими через попередні розбіжності, які виникли на Мюнхенській конференції під час обговорення того, як утримати Росію від втягування Європи у війну.
  • Камала Гарріс поки що не була глибоко залучена у зовнішню політику США щодо України, що викликає питання щодо її компетентності в цьому напрямку.
  • Її дипломатичний стиль та реакції у соціальних мережах, включаючи критику за сміх під час обговорення теми біженців, також викликають певне занепокоєння.
  • Змінити політику Гарріс щодо України можуть внутрішні політичні виклики, з якими вона зіткнеться в США.

У разі перемоги республіканців на виборах, відносини між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським можуть стати більш нестабільними, що також може вплинути на підтримку України з боку США.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: