Завантаження ...
Новобудови Києва

Викрито агентурну мережу на Херсонщині: як вороги збирали розвіддані

Викрито агентурну мережу на Херсонщині: як вороги збирали розвіддані фото

На Херсонщині правоохоронні органи викрили агентурну мережу, яка передавала ворогу важливі розвіддані про українські військові сили.

Шістьом учасникам цієї групи вже повідомлено про підозру, серед них і громадянин росії, який обіймав посаду "першого заступника міністра" у так званому "міністерстві інформаційної політики Херсонської області" під час окупації. Йому інкримінують посягання на територіальну цілісність та недоторканність України.

За інформацією Офісу Генерального прокурора, троє підозрюваних перебували безпосередньо в Херсоні. Вони разом зі своїми спільниками на лівобережжі Дніпра передавали ворогу дані про місця дислокації та переміщення українських Сил оборони. Крім того, зловмисники інформували окупантів про результати обстрілів та актуальну суспільно-політичну ситуацію в регіоні, а також про пересування особового складу Збройних Сил України, СБУ, Національної поліції та органів прокуратури.

Усі учасники цієї агентурної мережі наразі перебувають під вартою. Їм загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна, повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: