Завантаження ...
Новобудови Києва

Зеленський наполягає на просуванні у Курській області, попри обережність Сирського

Зеленський наполягає на просуванні у Курській області, попри обережність Сирського фото

Президент України Володимир Зеленський закликає до максимального просування в Курській області, однак генерал Олександр Сирський зосереджений на розширенні флангів уздовж кордону для створення більш стійких оборонних ліній.

Це рішення обґрунтоване його досвідом і розумінням того, що занадто агресивний наступ може поставити під загрозу всю операцію, — про це повідомляє видання — The Economist.

Солдати, які беруть участь в операції, спершу не вірили своїм командирам, коли ті оголосили про плани. Один із них поділився: "Ми посміялися і пожартували, що це схоже на жарт першого квітня. Але командир лише посміхнувся, знаючи, що ми навіть не уявляємо, що на нас чекає."

Це вже не перший випадок, коли плани Сирського підриваються зовнішніми чинниками. Дві попередні операції були зірвані через втручання Заходу: одна з них була передана росіянам, а інша скасована. Проте, обмеження комунікацій до рівня службової необхідності дозволило українським військовим розпочати атаку до того, як росіяни змогли зрозуміти, що відбувається.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: