Завантаження ...
Новобудови Києва

Росія готується до прихованої мобілізації: плани путіна збільшити армію до 800 тисяч

Росія готується до прихованої мобілізації: плани путіна збільшити армію до 800 тисяч фото

Згідно з інформацією, опублікованою в журналі BILD, росія планує провести приховану мобілізацію, спрямовану на збільшення чисельності своїх військ в Україні.

Як повідомляє видання, бажання президента володимира путіна збільшити чисельність збройних сил є очевидним, і влада росії активно намагається залучити чоловіків до служби високими виплатами та тиском на строковиків для підписання контрактів.

Заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк заявив, що за останній рік чисельність російських військових в Україні зросла з 400 тисяч на початку року до 600 тисяч на цей час. Планується, що до кінця року ця кількість може збільшитися до 800 тисяч військовослужбовців.

Однак, згідно з даними BILD, ресурси російських регіонів для набору контрактників вже на межі вичерпання. У зв'язку з цим в росії може назрівати масштабна мобілізація, яка, ймовірно, буде проведена таємно, без офіційного оголошення. Існує припущення, що путін може використати наступ Збройних сил України в Курській області як привід для подальшого призову росіян на службу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: