Завантаження ...
Новобудови Києва

Українці вразили фестиваль Burning Man гігантською інсталяцією з понівечених дорожніх знаків

Українці вразили фестиваль Burning Man гігантською інсталяцією з понівечених дорожніх знаків фото

На цьогорічному фестивалі Burning Man в Америці українська команда справила величезне враження на всіх учасників своєю незвичною та символічною інсталяцією.

Вони створили конструкцію з назвою «I’m Fine» («Я в порядку»), яка складається з понівечених дорожніх знаків та вказівників, пошкоджених під час російських обстрілів в Україні.

Ініціатор проєкту Віталій Дейнега пояснив, що ця інсталяція символізує біль і втрати українців, які постраждали від війни. Надпис «I’m Fine» має глибоке значення, адже це не лише звична фраза, але й трагічний відгук на те, що відбувається з людьми, які були вбиті російськими військами просто за те, що вони переходили дорогу чи їхали на велосипеді.

«Це про людей, вбитих росіянами на початку війни просто за те, що вони переходили дорогу чи їхали на велосипеді у справах», — написав ініціатор проєкту Віталій Дейнега.

Ця інсталяція стала потужним символом стійкості українського народу та набула особливого значення в контексті поточної ситуації в країні. Глядачі та учасники фестивалю відзначили глибину та важливість цього мистецького жесту, який демонструє силу духу і незламність українців.

Українці вразили фестиваль Burning Man гігантською інсталяцією з понівечених дорожніх знаків фото №1
Українці вразили фестиваль Burning Man гігантською інсталяцією з понівечених дорожніх знаків фото №2
Українці вразили фестиваль Burning Man гігантською інсталяцією з понівечених дорожніх знаків фото №3

Фото: Facebook: Віталій Дейнега

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: