Завантаження ...
Новобудови Києва

Чернігівська поліція затримала чоловіка, підозрюваного у серії підпалів господарських будівель

Чернігівська поліція затримала чоловіка, підозрюваного у серії підпалів господарських будівель фото

Поліція Чернігівської області затримала 43-річного чоловіка, якого підозрюють у підпалах господарських будівель в одному з сіл.

Інциденти сталися у кількох місцях села, де невідомий зловмисник навмисно підпалював господарчі споруди, що належали місцевим жителям.

Перший випадок підпалу стався, коли до поліції надійшло повідомлення від мешканця села про пожежу в його господарчій будівлі, де зберігалося 125 тюків сіна. Пожежа швидко поширилася, і вогонь знищив будівлю разом із сіном. Через деякий час інший мешканець того ж села повідомив про підпал ще одного сінника, цього разу на іншій вулиці. Ця будівля також була повністю знищена вогнем.

Після отримання повідомлень про пожежі, поліція негайно розпочала розслідування та здійснила комплекс оперативно-розшукових заходів. Завдяки цьому вдалося встановити, що до підпалів причетний 43-річний місцевий житель. Чоловіка затримали та доставили до відділку поліції для проведення подальших слідчих дій.

Правоохоронці продовжують розслідування для встановлення мотивів підозрюваного та з’ясування всіх обставин, пов'язаних з цими підпалами. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: