Завантаження ...
Новобудови Києва

Російські війська обстріляли центр реабілітації дітей у Сумах: постраждали 18 людей, серед них 6 дітей

Російські війська обстріляли центр реабілітації дітей у Сумах: постраждали 18 людей, серед них 6 дітей фото

Ввечері 1 вересня російські війська завдали ракетного удару по житловому кварталу Сум, внаслідок якого постраждали центр соціально-психологічної реабілітації дітей, дитячий будинок та багатоквартирні будинки.

Будівля, що зазнала удару, розташована у житловому мікрорайоні міста, що посилило масштаб руйнувань і загрозу для мешканців.

На момент обстрілу дітей у центрі не було, про це повідомили в обласній прокуратурі. Однак внаслідок атаки постраждали 18 людей, серед яких 6 дітей. Усім постраждалим надається необхідна медична допомога. Медики працюють над тим, щоб стабілізувати стан постраждалих та надати їм всю необхідну підтримку.

На місці трагедії працюють рятувальники, медики та представники інших екстрених служб. Вони продовжують оцінювати масштаби руйнувань і надавати допомогу постраждалим. За словами представників обласної військової адміністрації (ОВА), наслідки ворожої атаки ще уточнюються.

Ракетний удар призвів до значних пошкоджень приміщень центру соціально-психологічної реабілітації дітей та дитячого будинку. Крім того, серйозно постраждали і кілька багатоквартирних будинків, розташованих поруч. На місці події працюють слідчі, які фіксують всі деталі для подальшого розслідування воєнних злочинів з боку росії.

Фото, опубліковані ДСНС Сумщини, показують руйнування та масштаби трагедії. Будівлі отримали значні ушкодження, що потребуватимуть довготривалого відновлення. Місцеві жителі та волонтери також долучаються до надання допомоги постраждалим та ліквідації наслідків атаки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: