Завантаження ...
Новобудови Києва

Колишньому чиновнику Міноборони України оголосили підозру у розтраті 1,2 мільярда гривень

Колишньому чиновнику Міноборони України оголосили підозру у розтраті 1,2 мільярда гривень фото

Державне бюро розслідувань (ДБР) вручило підозру колишньому посадовцю Міністерства оборони України, якого звинувачують у завданні збитків державі на суму понад 1,2 мільярда гривень.

За даними українських ЗМІ, підозрюваним є Богдан Хмельницький. Йому інкримінують постачання неякісних бронежилетів та пального для військових за завищеною ціною.

Згідно з офіційною інформацією, дії підозрюваного призвели до розтрати значних бюджетних коштів та негативно вплинули на діяльність Збройних сил України. Неналежна якість бронежилетів, які було закуплено, створила додаткові ризики для військових, що захищають Україну.

Зазначається, що колишньому чиновнику загрожує до 8 років позбавлення волі у разі доведення його вини. Розслідування триває, а всі факти та обставини справи будуть встановлені у судовому порядку.

Нагадаємо, що боротьба з корупцією у сфері оборонних закупівель є одним із ключових завдань для забезпечення прозорості та ефективності використання державних коштів, особливо в умовах воєнних дій.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: