Завантаження ...
Новобудови Києва

У Чернігівському районі поліція вилучила гранату у місцевого жителя

У Чернігівському районі поліція вилучила гранату у місцевого жителя фото

Поліцейські Чернігівського району вилучили у 31-річного місцевого жителя гранату Ф-1, яку він незаконно зберігав у своєму помешканні.

За інформацією правоохоронців, мешканець одного з сіл Михайло-Коцюбинської громади Чернігівського району зберігав боєприпаси без відповідного дозволу.

Після отримання оперативної інформації про можливе незаконне зберігання боєприпасів, поліція розпочала дії для перевірки цих відомостей. У рамках слідчої дії було проведено санкціонований обшук у будинку підозрюваного, під час якого правоохоронці виявили гранату Ф-1 та запал до неї.

Усі виявлені речові докази були вилучені та направлені на експертне дослідження, яке має встановити їхній технічний стан і походження. Поліція продовжує розслідування, щоб з’ясувати, як саме небезпечні предмети потрапили до підозрюваного та чи причетний він до інших можливих порушень закону.

На цей час правоохоронці з'ясовують усі обставини справи та закликають громадян повідомляти про будь-які випадки незаконного зберігання зброї чи боєприпасів.  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: