Трамп: «Голосуючи за Гарріс, ви голосуєте за війну з росією»

Дональд Трамп, кандидат у президенти від Республіканської партії, заявив, що голосування за Камалу Гарріс означає підтримку війни з Росією.

Дональд Трамп, кандидат у президенти від Республіканської партії, заявив, що голосування за Камалу Гарріс означає підтримку війни з росією.

Такі слова він висловив під час своєї передвиборчої кампанії, роблячи акцент на своєму прагненні уникнути конфлікту, якщо це можливо.

«Голосуючи за Гарріс, ви голосуєте за війну з рф», — наголосив Трамп, висловлюючи свою позицію щодо зовнішньої політики своєї опонентки. Він додав, що сам не бажає війни, але «у разі необхідності буде готовий піти на це». Його слова свідчать про те, що, на його думку, є можливість уникнути конфлікту, але він залишає відкритими можливі дії в разі виникнення загрози.

Трамп також підкреслив, що «дуже бажано не допустити війни з Росією». Його коментарі відображають його прагнення уникати прямих конфліктів, хоча він не виключає такої можливості, якщо це буде потрібно для захисту інтересів Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: