П'яний водій на Хмельниччині відкрив стрілянину по поліцейських: 60 пострілів з автомата Калашникова

На Хмельниччині п'яний водій відкрив стрілянину по поліцейських, випустивши 60 набоїв з автомата Калашникова.

На Хмельниччині п'яний водій відкрив стрілянину по поліцейських, випустивши 60 набоїв з автомата Калашникова.

Інцидент стався в ніч на 14 вересня в селі Олешин Хмельницької територіальної громади. Близько першої години ночі екіпаж поліції зупинив автомобіль місцевого жителя для перевірки причин руху під час комендантської години.

Під час перевірки з'ясувалося, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад «Драгер» показав наявність 1,27 проміле алкоголю в організмі. Поліцейські склали на керманича протокол за порушення. Після цього чоловік, який мешкає неподалік, повідомив, що йде додому для вирішення питання з транспортним засобом.

Однак, повернувшись на місце події, водій приніс автомат Калашникова та почав стріляти по правоохоронцях. Він випустив 60 набоїв, створивши загрозу життю та здоров'ю поліцейських. Правоохоронці змушені були відкрити вогонь у відповідь та викликати підмогу.

Завдяки швидким і злагодженим діям, чоловіка вдалося оперативно затримати. Національна поліція повідомила, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження, а нападник понесе відповідальність за свій вчинок.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: