Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

У Коропі поліцейські затримали двох місцевих мешканців за збут наркотиків

У Коропі поліцейські затримали двох місцевих мешканців за збут наркотиків фото

У Коропі, що в Новгород-Сіверському районі, правоохоронці затримали двох молодих чоловіків, які були причетні до незаконного збуту наркотичних засобів.

Оперативники місцевого підрозділу поліції отримали інформацію про 21-річного мешканця, який займався розповсюдженням наркотиків рослинного походження. Після отримання даних, поліцейські провели особистий обшук, під час якого виявили у затриманого предмети, схожі на висушені рослини конопель.

В ході розслідування стало відомо, що молодий чоловік придбав наркотики у 32-річного земляка з метою подальшого перепродажу. Після цього, за підтримки спецпідрозділу "КОРД", поліція провела обшук у домі другого підозрюваного, де також були виявлені висушені рослини конопель і інші речові докази.

Всі вилучені предмети направлено на експертизу. Обох чоловіків затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі продовжують досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих проти підозрюваних. Дії 32-річного чоловіка кваліфікуються за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України, що передбачає незаконне виготовлення та збут наркотичних засобів. Дії 21-річного фігуранта кваліфікуються за частинами 1 та 2 тієї ж статті, оскільки він вчинив злочин повторно.

Процесуальне керівництво в даній справі здійснює Новгород-Сіверська окружна прокуратура. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: