Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

В Україні відновлять вуличне освітлення та дозволять використовувати кондиціонери в держустановах

В Україні відновлять вуличне освітлення та дозволять використовувати кондиціонери в держустановах фото

З 1 жовтня по всій країні будуть відновлені заходи з використання вуличного освітлення, а також скасовано обмеження на використання кондиціонерів у державних установах.

Таке рішення було прийнято відповідно до нового розпорядження Кабінету Міністрів України. З початку воєнного стану було впроваджено низку заходів щодо економії енергоресурсів, зокрема обмеження на використання електроенергії в державних органах та відключення вуличного освітлення в багатьох містах.

Наразі, з огляду на стабілізацію енергетичної ситуації, Кабмін ухвалив рішення дозволити органам місцевого самоврядування відновити використання вуличного освітлення. Це означає, що в темний час доби на вулицях міста знову запрацюють ліхтарі, що сприятиме підвищенню безпеки пішоходів та водіїв.

Також в державних установах та на підприємствах тепер дозволено користуватися кондиціонерами, що полегшить роботу в теплі місяці, коли умови праці стають нестерпними через високі температури.

Це розпорядження є частиною більш широкого пакету заходів, спрямованих на пом'якшення умов життя та праці в умовах війни, а також поліпшення енергетичної стабільності країни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия