На Чернігівщині поліцейські під ворожим обстрілом евакуювали з прикордоння вісьмох дітей та їхню матір

Співробітники Новгород-Сіверського районного відділу поліції у взаємодії з місцевою владою організували евакуацію 33-річної жінки з вісьмома дітьми, віком від 5 місяців до 15 років, з обстрілюваного прикордонного села на Чернігівщині.

Співробітники Новгород-Сіверського районного відділу поліції у взаємодії з місцевою владою організували евакуацію 33-річної жінки з вісьмома дітьми, віком від 5 місяців до 15 років, з обстрілюваного прикордонного села на Чернігівщині. Під час їхньої евакуації село знову було обстріляне, однак, на щастя, ніхто не постраждав.

Мати, Галина, звернулася до поліцейських з проханням про допомогу після тривалих вагань, коли під час попереднього обстрілу їхній будинок зазнав пошкоджень, а коня було вбито уламками. Вона пояснила, що не може більше ризикувати життям своїх дітей і потребує евакуації в безпечніше місце:

— Наше життя останнім часом важко описати словами. Постійні обстріли стали нашою реальністю. Ми не можемо спати спокійно, не знаємо, чи прокинемося вранці. Коли наш будинок зазнав ушкоджень, я зрозуміла, що більше не можу залишати дітей у такій небезпеці. Дякую поліцейським і місцевій владі за допомогу!

На її заклик оперативно відреагували керівник районного відділу поліції Ігор Богдан, його заступник Микола Шумило та поліцейський офіцер громади Віктор Сузік. Завдяки злагодженим діям із Новгород-Сіверською міською радою, було швидко організовано транспорт для родини. Поліцейські допомогли зібрати речі, а також розмістили домашніх улюбленців у службових авто.

Під час евакуації російські окупанти знову обстріляли село, але це не завадило родині виїхати неушкодженою.

Поліція Чернігівщини звертається до мешканців прикордоння: подбайте про власну безпеку і безпеку своїх рідних. Поліцейські готові допомогти з евакуацією у будь-який час. За детальною інформацією можна звертатися за телефоном 099-200-17-98 або на лінію 102.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: