У Чернігові жінка вбила співмешканця під час конфлікту

7 жовтня 2024 року поліцейські Чернігова затримали 48-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві свого 53-річного співмешканця

7 жовтня 2024 року поліцейські Чернігова затримали 48-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві свого 53-річного співмешканця. Конфлікт між ними виник під час спільного вживання спиртних напоїв, у ході якого жінка завдала чоловікові численних тілесних ушкоджень, що призвели до його смерті на місці події. Зловмисницю затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Повідомлення про виявлення мертвого чоловіка в одній із квартир Чернігова надійшло до поліції вранці 6 жовтня. На місце події одразу прибули слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції, яка виявила на тілі загиблого численні тілесні ушкодження, що свідчили про насильницьку смерть.

Оперативники поліції швидко встановили особу, причетну до злочину, та затримали 48-річну співмешканку загиблого. Жінка зізналася у скоєному злочині та надала правдиві свідчення.

За попередніми даними, під час п'яної сварки зловмисниця кілька разів ударила чоловіка дерев'яною палицею по голові й тулубу, а також поранила йому руку кухонним ножем. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Поліцейські вилучили на місці події низку речових доказів, які були направлені на проведення експертних досліджень.

Жінку затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: