Як чернігівські патрульні врятували чоловіка від фатального кроку

 Патрульна поліція отримала повідомлення про чоловіка, який перебував на даху житлового будинку та погрожував вчинити самогубство.

 Патрульна поліція отримала повідомлення про чоловіка, який перебував на даху житлового будинку та погрожував вчинити самогубство. На місце події негайно прибули інспектори Олександр Рябий та Валерій Цуканов, які швидко відреагували та розпочали рятувальну операцію.

Піднявшись на дах, патрульні побачили чоловіка у пригніченому стані. Він заявив, що стрибне, якщо хтось спробує наблизитися. Поліцейські вирішили обережно розпочати розмову, щоб зрозуміти його стан та знайти спосіб запобігти трагедії. Чоловік пояснив, що причиною його намірів стали особисті проблеми та емоційна криза.

Інспектори продовжували розмовляти з ним, шукаючи правильні слова, щоб підтримати його та переконати не робити фатального кроку. Завдяки професіоналізму та терпінню патрульним вдалося врятувати чоловіка та безпечно зняти його з даху.

Ця ситуація ще раз підкреслює важливість роботи патрульної поліції, яка щодня допомагає людям у найскладніші моменти. Їхня своєчасна реакція та спокійний підхід зберегли життя, яке могло бути втрачено.

Фото ілюстративне.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: