Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

В Україну йде потепління: коли чекати сонячної погоди

В Україну йде потепління: коли чекати сонячної погоди фото

За прогнозами синоптикині Наталії Діденко, до 19-20 жовтня в Україні все ще зберігатимуться нічні заморозки. Проте вже вдень температура буде трохи вищою, коливаючись у межах +11...+13 градусів.

Починаючи з 21 жовтня, українців очікує приємне потепління. За прогнозами, встановиться сонячна погода, а стовпчики термометрів піднімуться до +17 градусів. Це означає, що в багатьох регіонах можна буде відчути справжній осінній комфорт перед остаточним приходом холодів.

Таке потепління стане чудовою можливістю насолодитися природою, прогулянками та приємними осінніми моментами на свіжому повітрі. Синоптики також закликають скористатися цією нагодою для завершення сезонних робіт та підготовки до зимового періоду.

Нічні заморозки та прогнози по регіонах

За даними метеорологів, нічні заморозки 0...-2º охоплять більшість регіонів України, окрім півдня. Однак це явище триватиме недовго — вже з середини наступного тижня температура стане стабільно вищою. Жителі регіонів, де погода часто змінюється, можуть очікувати на приємний клімат із теплими днями.

Поради від синоптиків

  • Останні дні заморозків — чудовий час підготувати дачі та сади до зими.
  • Не забудьте одягати теплий одяг уночі, особливо під час заморозків.
  • Плануйте поїздки на природу після 21 жовтня — погода буде сонячною та теплою.

Отже, після декількох прохолодних днів на Україну очікує справжній осінній бум сонячної погоди. Насолоджуйтесь теплом і сонцем, доки осінь ще радує комфортними днями!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия