Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Сили оборони уразили аеродром і військовий завод російських окупантів

Сили оборони уразили аеродром і військовий завод російських окупантів фото

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив успішні удари по важливих військових об'єктах на території рф. Під атаку потрапили військовий аеродром «Липецьк-2» у Липецькій області та завод з виробництва боєприпасів у місті Дзержинськ Нижньогородської області.

Метою атаки на «Липецьк-2» були склади боєкомплектів, місця зберігання пального та авіаційна техніка. На цьому аеродромі базуються військові літаки типу Су-34, Су-35 і МіГ-31, що належать до повітряно-космічних сил рф. В результаті атаки було зафіксовано серію вибухів, і місцеві джерела повідомили про активну роботу ворожої ППО. Інформація про масштаби руйнувань та втрати уточнюється.

Також Генштаб підтвердив удар по федеральному казенному підприємству «Завод ім. Я.М. Свердлова» у Дзержинську. Це підприємство спеціалізується на виробництві хімічних речовин для артилерійських боєприпасів і фугасних авіабомб. Відомо, що на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби (КАБи). Унаслідок удару було зафіксовано серію вибухів, що свідчить про можливі руйнування на об'єкті.

Генеральний штаб ЗСУ зазначив: «У районах обох об'єктів фіксувалися численні вибухи, а також активна робота системи протиповітряної оборони ворога. Результати ураження уточнюються».

Ця операція є частиною ширшої стратегії ЗСУ щодо послаблення військової спроможності рф шляхом ураження ключових об'єктів військової інфраструктури та виробництва.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия