Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві брата в Чернігівському районі

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві брата в Чернігівському районі фото

21 жовтня 2024 року стало відомо про затримання підозрюваного у скоєнні вбивства в селищі Куликівка, Чернігівського району. За даними поліції, 55-річний чоловік вчинив умисне вбивство свого 62-річного брата під час конфлікту, який виник на тлі вживання алкоголю.

19 жовтня до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла загиблого з явними ознаками насильницької смерті у приватному будинку в Куликівці. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група разом із оперативниками кримінальної поліції Чернігівського району та обласного управління карного розшуку.

Проведені розшукові заходи дозволили встановити, що під час розпивання спиртних напоїв між братами виникла сварка. У розпалі конфлікту молодший брат наніс старшому кілька ударів металевим ломом по обличчю, що призвело до смерті останнього.

Затриманий намагався ввести поліцейських в оману, намагаючись переконати їх у своїй непричетності. Однак вилучені речові докази та зібрані свідчення чітко вказували на його участь у злочині.

Підозрюваного було затримано згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі, під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури, оголосили йому про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Наразі досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия