Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Прокуратура Київської області затримала землевпорядника-хабарника

Працівники прокуратури Київської області спільно зі співробітниками управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в Київській області та слідчого управління ГУМВС України в Київській області затримали на гарячому землевпорядника однієї із сільських рад...

 
Працівники прокуратури Київської області спільно зі співробітниками управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в Київській області та слідчого управління ГУМВС України в Київській області затримали на гарячому землевпорядника однієї із сільських рад Обухівщини.

Чиновник вимагав у громадянина неправомірну «винагороду» у розмірі 72 тисяч гривень. За гроші посадовець обіцяв змінити цільове призначення земельних ділянок. Правоохоронці упіймали хабарника на гарячому – під час отримання половини суми.

За скоєне кримінальне правопорушення службовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Активісти проекту «Стоп корупції» щодня отримують від жителів Київщини десятки скарг на протиправні дії і свавілля з боку чиновників і нахабних забудовників. Часи корупціонерів в органах державної влади – минули.

Ми щодня боремось із беззаконням та розгулом корупції. На Київщині не місце ласим до вигоди хабарникам. Ми підтримуємо рішучі дії прокуратури області по боротьбі з корупцією і зі свого боку обіцяємо «підкинути» відомству ще десятки досьє на горе-посадовців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: