Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

МЗС України оприлюднило імена загиблих в авіакатастрофі у Єгипті українців

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили інформацію про те, що на борту авіалайнера Airbus А-321, що розбився в суботу в Єгипті, були четверо українців, і оприлюднили їхні імена. «На борту літака авіакомпанії «Когалимавіа» Airbus А-312, що зазнав катастрофи в Єгипті, було...


У Міністерстві закордонних справ України підтвердили інформацію про те, що на борту авіалайнера Airbus А-321, що розбився в суботу в Єгипті, були четверо українців, і оприлюднили їхні імена.


«На борту літака авіакомпанії «Когалимавіа» Airbus А-312, що зазнав катастрофи в Єгипті, було четверо громадян України: Сачук Володимир, Мовчанова Лілія, Усатов Кирило, Усатова Ірина», – йдеться в повідомленні МЗС України.

31 жовтня на Синайському півострові впав російський авіалайнер, що летів з Єгипту в Санкт-Петербург. Літак Airbus A321 «Когалимавіа», що виконував рейс Шарм-ель-Шейх – Санкт-Петербург через декілька хвилин після зьоту не вийшов на зв'язок з Ларнакою (Кіпр), мітка зникла з екранів радарів. На борту було 217 пасажирів і 7 членів екіпажу. Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за катастрофу, однак незадовго після цієї заяви з’явилося ряд заяв від міжнародних експертів про те, що характер падіння літака не відповідає зумисному збиттю. Триває розслідування.

1 листопада у Росії оголошено день жалоби за жертвами авіакатастрофи. Напередодні до посольства Російської Федерації в Україні кияни принесли квіти, свічки та іграшки, щоб вшанувати загиблих.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: