Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Українцям обіцяють не по-зимовому теплий початок тижня

Найближчої доби в країні не обіцяють істотних опадів. На початку тижня зберігатиметься тепла погода, а у столиці країни синоптики обіцяють до +9° С. Найближчої доби в країні не обіцяють істотних опадів, подекуди в західних областях вночі та вранці - туман, повідомляє Укргідрометцентр.

 
Найближчої доби в країні не обіцяють істотних опадів. На початку тижня зберігатиметься тепла погода, а у столиці країни синоптики обіцяють до +9° С.

Найближчої доби в країні не обіцяють істотних опадів, подекуди в західних областях вночі та вранці - туман, повідомляє Укргідрометцентр, передає "Інтерфакс".

Вітер синоптики обіцяють західний та північно-західний, 7-12 м/с, у північній половині країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура 7 грудня буде доволі висока – вночі +0-5°С, вдень +4-9°С, на крайньому півдні очікують до +11°С; в Карпатах вночі та вдень від -3°С до +2°С.

У столиці у понеділок істотних опадів не передають. Температуру обіцяють уночі - 3-5°С тепла, вдень 7-9°С.

На 8 грудня синоптики прогнозують в Україні погоду без опадів. У західних і південних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, на сході місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі та вдень +0-5 ° С.

У Києві 8 грудня очікується також погода без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м / с. Температура вночі та вдень 2-4 ° тепла.

Нагадаємо, що раніше мер російського міста запропонував звернутися до Бога для запобігання ожеледиці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: