Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

П'яна подруга нардепа напала на патрульних (відео)

У столиці на вулицю Шовковичну пішоходи викликали співробітників поліції. Причина в тому, що білий позашляховик "Рейндж Ровер" припаркували на тротуарі, він перегороджував пішохідний перехід. Жінка, яка проходила поруч, розповіла поліції жінка: "Я бачу, всі його обходять",...


У столиці на вулицю Шовковичну пішоходи викликали співробітників поліції. Причина в тому, що білий позашляховик "Рейндж Ровер" припаркували на тротуарі, він перегороджував пішохідний перехід.

Жінка, яка проходила поруч, розповіла поліції жінка: "Я бачу, всі його обходять", - і уточнила, що бабуся, яка хотіла перейти дорогу, впала.

Патрульні на місце події викликали евакуатор. Але до машини підійшла блондинка, яка відкрила автомобіль, сіла в нього й закрилася, відмовившись пред'явити документи. Люди розповіли, що позашляховик стоїть кожен день в цьому ж місці.

Трохи пізніше до машини підійшов чоловік у нетверезому стані. "Виходь, Свєта, відкривай двері. Ще раз вип'єш - вижену з дому", - заявив він. Патрульним же запропонував розписатися за неї в протоколі, - повідомляє Київ.Сьогодні.

Коли жінку привезли в управління, вона продовжувала принижувати патрульних. А потім напала на співробітницю компетентних органів. Коли блондинку притиснули столом, вона зламала його, влаштувавши істерику.

Через деякий час блондинка все-таки заспокоїлася, але так і не визнала своєї провини. "Моя машина стояла на переході, що це, велика справа? На Шовковичній, біля Адміністрації Президента, заарештували машину! Ідіоти!", - просторікувала вона, продовжуючи лаяти поліцію.

А потім правопорушниця підсумувала: "Моя машина там стоїть завжди, кожен день, там мій офіс, я її там вже 10 років ставлю!" Також з'явилася інформація про те, що п'яна блондинка - це подруга народного депутата Віталія Барвіненка.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: