Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На вокзалі в Києві вбили ще одного військового

На залізничному вокзалі Києва знайшли мертвим бійця ЗСУ Сергія Васильєва, який їхав у відпустку до Вінниці зі Східного фронту. Про це у Фейсбуці написав волонтер Валерій Дьяков. За його словами, військового знайшли мертвим на території вокзалу. "Загинув старший сержант ЗСУ, вінничанин...

 
На залізничному вокзалі Києва знайшли мертвим бійця ЗСУ Сергія Васильєва, який їхав у відпустку до Вінниці зі Східного фронту.

Про це у Фейсбуці написав волонтер Валерій Дьяков.

За його словами, військового знайшли мертвим на території вокзалу.

"Загинув старший сержант ЗСУ, вінничанин Васильєв Сергій Валерійович, 1976 року народження, який прямував до Вінниці в чергову відпустку..." - розповів волонтер.

"Якщо хтось володіє іформацією чи був свідком смерті Сергія, прошу писати в особистих повідомленнях. Сиротами залишились двоє неповнолітніх дітей..." - пише Валерій Дьяков.

Поліцайська комендатура не розголошує причини смерті, але зрозуміло, що це було вбивство. Останнім часом українських військових все частіше вбивають по дорозі додому. Мабуть, працюють декілька деверсійно-терористичних російських груп, можливо, під прикриттям владоохоронців (поліцаїв). Вбивства, як правило, відбуваються поблизу залізничних станцій.

Микола Крамольник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: