Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Порошенко в Японії потрапив у новий корупційний скандал

Виявилося, що в офіційному візиті взяли участь і троє дітей президентського подружжя. Як виявилося, під час візити до Японії Петро Порошенко окрім дружини взяв трьох своїх дітей. У соцмережах дописувачі піднімають петиції і вимагають подавати запит за чий кошт літали діти президента.

 
Виявилося, що в офіційному візиті взяли участь і троє дітей президентського подружжя.

Як виявилося, під час візити до Японії Петро Порошенко окрім дружини взяв трьох своїх дітей. У соцмережах дописувачі піднімають петиції і вимагають подавати запит за чий кошт літали діти президента. Імовірно, їх возили за рахунок бюджету.

На численних фото та відео в кадр потрапило троє дітей президентського подружжя – син Михайло та доньки Євгенія і Олександра.

Окрім цього, виявилось, що діти полетіли з батьками під час навчального року – весняні канікули закінчились у більшості шкіл в кінці березня, а візит Порошенка почався 5 квітня, і закінчиться завтра – 8 квітня.

Даний скандал президент та Адміністрація президента поки що ніяк не прокоментували. Однак, обурені користувачі соцмереж збираються дізнатися як витратив бюджетні кошти на заокеанський вояж президент, якого щойно звинуватили в офшорному скандалі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: