Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Азов» відповів на заяву Порошенка

Звинуватив Порошенко громадян у провокаціях російських ЗМІ, у зриві "мирних угод" (мається на увазі капітуляція) та у безвідповідальності по відношенню до України. А також відверто збрехав, що більшість українців підтримують його політику "миру". Адже офіційні дані Центру соціологічних...

 
"Бо Путін нападе!" - так відповів президент громадянам, що прийшли під Верховну Раду висловити своє негативне ставлення до Мінських угод та плану Мореля.

Звинуватив Порошенко громадян у провокаціях російських ЗМІ, у зриві "мирних угод" (мається на увазі капітуляція) та у безвідповідальності по відношенню до України. А також відверто збрехав, що більшість українців підтримують його політику "миру". Адже офіційні дані Центру соціологічних опитувань проведених напередодні акції показали, що більше половини українців негативно оцінюють умови продиктвані Мінськом та руйнівну політику української влади.

Тож безвідповідально по відношенню до України не проводити акції, що висловлюють громадську думку, а вести політику, яку не пдтримують її громадни. Безвідповідально опиратись на думку країни-окупанта та безвідповідально брехати про те, що це влаштовує українців.

І нехай краще "Путін нападе", ніж ми з подачі українських політиків власноруч віддамо українські землі. В такому разі нам не буде так соромно перед усіма полеглими у цій війні, як зараз соромно за безхарактерну владу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: