Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Загиблого героя АТО пограбували на його похоронах

В Одеській області прямо перед похоронами обікрали загиблого в АТО бійця 128 гірсько-піхотної бригади Дмитра Горбунова. Зловмисник до цих пір не знайдений, імовірно він є військовим. Всі гроші з картки загиблого солдата були зняті в день поховання, повідомляє на своїй сторінці в Facebook...

 
Серед речей була зарплатна банківська карта. Грошей на карті не було.

В Одеській області прямо перед похоронами обікрали загиблого в АТО бійця 128 гірсько-піхотної бригади Дмитра Горбунова. Зловмисник до цих пір не знайдений, імовірно він є військовим.

Всі гроші з картки загиблого солдата були зняті в день поховання, повідомляє на своїй сторінці в Facebook, Геннадій Дашко - голова громадської організації учасників АТО "Рапіра". За його словами, на поминальний обід 18 травня співробітники військкомату передали особисті речі сестрі загиблого.

"Серед речей була зарплатна банківська карта. Грошей на карті не було. Яке ж було здивування, коли після перевірки рухів по цій карті, з'ясувалося, що о 12 годині 04 хвилини цього ж дня (тобто під час похорону) з карти були зняті всі гроші під нуль, а саме 1580 грн ", - написав Дашко.

Він уточнив, що вже є інформація з якого банкомату і в якому банку знімалися ці гроші, і попросив у користувачів соцмережі максимального репоста, для якнайшвидшої піймання зловмисника.

"Хочу, щоб цей виродок, який посмів у матері загиблого героя закрисіть гроші, був покараний за законом і нашим спільним засудженням, щоб цього" недолюдей "знала вся країна. Найстрашніше це те, що цей покидьок носить військову форму", - уточнив Дашко.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: