Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У США Тимошенко посадили би на 600 років, – Ющенко

Третій Президент України Віктор Ющенко гостро розкритикував колишнього Прем’єр-міністра, лідерку партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко. «Я ніколи ні з ким не мав складних відносин. Я поставив Прем’єр-міністром того, кого ви хотіли. В чому моя вина? Ви забули, як Тимошенко...

Віктор Ющенко
Третій Президент України Віктор Ющенко гостро розкритикував колишнього Прем’єр-міністра, лідерку партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

«Я ніколи ні з ким не мав складних відносин. Я поставив Прем’єр-міністром того, кого ви хотіли. В чому моя вина? Ви забули, як Тимошенко виносили на руках на Майдан у день моєї інавгурації? Кого я зрадив?», – наголосив екс-президент.

За його словами, Тимошенко – це людина, яка свого часу чи не найбільше його зрадила. Ющенко зауважив, що якби її судив американський суд, вона б отримала 635 років ув’язнення.

ONLINE.ua нагадує, що восени 2011 року Печерський районний суд Києва визнав Тимошенко винною у перевищенні службових повноважень на посаді глави українського уряду та засудив її до 7 років ув’язнення з позбавленням права займати низку посад на державній службі на 3 роки після відбуття основного покарання. Крім того, згідно з рішенням суду, політик повинна була відшкодувати збитки компанії «Нафтогаз» на суму майже 190 мільйона доларів, проте після втечі екс-гаранта Віктора Януковича її звільнили.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: