Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Суспільство вимагає негайної відставки Авакова, а МВС готується до реваншу

В той час як українці вимагають негайної відставки імітаторів «поліцайської» псевдореформи МВС Авакяна (Авакова) і Деканоїдзе, керівники цього організованого злочинного угрупування, схоже, готуються до захоплення влади. Конфлікт бізнес-інтересів між кланами Порошенка і Авакова існує...

 
В той час як українці вимагають негайної відставки імітаторів «поліцайської» псевдореформи МВС Авакяна (Авакова) і Деканоїдзе, керівники цього організованого злочинного угрупування, схоже, готуються до захоплення влади.

Конфлікт бізнес-інтересів між кланами Порошенка і Авакова існує вже давно (кожен з них вважає Україну своєю приватною власністю), але останнім часом ситуація загострюється, а крім того треба зазначити, що олігарх Порошенко звик брехати не лише українському народу і лідерам Заходу, а й російському диктатору Путіну, що недавно підтвердив Назарбаєв. Нерішучість «шоколадного олігарха» дратує Кремль, а дехто міг би бути більш жорстким у питаннях остаточного знищення української державності.

Інформація про те, що Аваков з огляду на антирейтинг Порошенка і Гройсмана готує заколот і начебто навіть вже готовий «штаб революції» у готелі «Київ» мерехтіла у соцмережах вже давно, але конкретних доказів поки що не було.

Журналіст Дмитро Карп пише на своїй сторінці у Фейсбуці, закликаючі до уваги ГПУ і СБУ, що пора заводити кримінальну справу по факту і розібратися з Аваковим і його оточенням.

«Мені здається або Аваков готує переворот з метою захоплення влади, що є злочином проти основ національної безпеки України!» — пише Карп.

Він також наводить тексти смс, які масово розсилаються бійцям у зоні бойових дій на Східному фронті: «Порошенко — лжец, Аваков — единственный, кто способен управлять Украиной...». Схожі записи генерують у соцмережах і так звані «ментоботи», а їх останнім часом повилазило не меньше ніж «потрохоботів» Мінстеця.

«Дані дії підпадають під статтю 109 ККУ частина 1,2,3
Злочини проти ОСНОВ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

Стаття 109. Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади

1. Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.

2. Публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Дії, передбачені частиною другою цієї статті, вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової ін-формації - караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк ,

P.S. Мені не подобатися тисячу разів Петро -1, але вже точно не Аваков і точно не таким шляхом !!!!» — пише Дмитор Карп.

Чи зможе у разі заколоту відвертий українофоб Аваков, який принципова не користується українською мовою, самотужки утримати владу спираючись на кийки свої поліцаїв і свій вірний ментівський полк «Азов», колишній комбат якого Білецький має рейтинг трохи вищій ніж у звичайних кнопкодавів ВРУ? Хто знає, можливо і Путіна покличуть на допомогу. Як би Порошенко не був слимаком, він би ще вчора відправив його у відставку і почав би розслідування жахливого розкрадання грошей, але схоже, що Петро на це не здатний. Може має надію, що все якось само собою заспокоїться?

Що ж до скандалу з Кривим Озером і брехливими висловами керівництва МВС, то цікавий запис зробила у Фейсбуці журналістка Ганна Сінцова:

«Вам сьогодні Хатія з Аваковим розповіли як воно буде. То я, щоби не витрачати час розповім як воно буде насправді.

Коротше звільнення всіх мусорських від начальника по області до прибиральниці баби Дуні - ясно що не буде. Ща там буде сезон відпусток, лікарняних, вагітностей і т. д.

Хтось з мусорів зробе селфі на фоні т-34 в якомусь селі під Миколаєвом, а міністр напише, що «от таку людину викинули зі служби екстремісти, а він, між іншим, у АТО».

Потім вам покажуть красивим слізним спецвипуском які молоді талановиті хлопці втратили роботу через "прикре непорозуміння". Вийде спецвипуск на Еспресо і Громадському.

За місяць вам прийдуть нові платіжки і суїцидів буде стіко, що ви про закатованих і думать забудете.

Весь цей місяць оті всі звільнено-арештовано-відсторонені будуть отримувати нехілі зп. Бо кагбе законні підстави для звільнення мають буть (саме цією здою було накрили люстрацію).

З арештованими буде от що: сядуть вони десь на місяць, а упродовж цього місяця нужні люде напишуть нужну експертизу.

Пам'ятаєте як Сашко Білий стоячи на колінах, з закутими за спиною руками відстрілювався від спецназу і тому його застрелили? Отак буде і тут. Хоча я ставлю на те, що у експертизі буде щось типу: він вже був в машині мертвий, а поліцейські йому з усієї дурі робили масаж серця, чим і викликані численні переломи...

Так от, цю оцінку по-тихому спробують пропхати в суді і адвокати потерпілої сторони навіть спробують влаштувати шум, але ніхто не почує, як не чують ще про сотні жертв мусорського свавілля. Бо ця реформа капає Хатії 100 000 грн на місяць і від такого корита відірвати себе вона так просто не дасть.

Коротше я напишу пост про то що "а я ж казала", буде 20 лайків і на тому все.

Або по першій апеляції або по другій санкції тіпи вийдуть на особисте зобов'язання (ну може тиждень-другий походють з браслетами). Швидше за все одного залишать в СІЗО і зроблять самим винуватим. Виберуть для цього самого некрасивого.

Читайте також: Влада готується покарати жителів Кривого Озера за масові заворушення

Суди триватимуть роки 3, адже переноситимуться щоразу через неявку держобвинувачення. Ну це ще до появи необхідності провести 8000000 експертиз. Вирок буде одному - 5 з відтермінуванням на 3 за перевищення службових. Іншим по 3 з відтермінуванням на 2. Але ви про цю справу вже не пам'ятатимете...»

Микола Крамольник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: