Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Трамп підтвердив, що не говорив з Порошенком по телефону

У вівторок ввечері, 15 листопада, прес-служба українського президента поширила інформацію про телефонні переговори глави держави з Дональдом Трампом, котрий 8 листопада переміг на президентських виборах у США. Повідомляє портал «АНТИКОР» з посиланням на ЗМІ.

 

У вівторок ввечері, 15 листопада, прес-служба українського президента поширила інформацію про телефонні переговори глави держави з Дональдом Трампом, котрий 8 листопада переміг на президентських виборах у США.

Повідомляє портал «АНТИКОР» з посиланням на ЗМІ.

Петро Олексійович нібито привітав Трампа з успіхом на перегонах і запросив відвідати Україну, на що американець з радістю погодився.

От тільки щодо правдивості цієї інформації виникли сумніви, як зараз підтвердилися. Річ у тому, що, окрім прес-служби нашого президента, новина про переговори не з’явилася ніде: її не поширили ні представники Трампа, ні авторитетні ЗМІ.

А кілька годин тому на офіційній сторінці американського лідера у соцмережі Твіттер з’явився пост, де він перераховує країни, з керівниками яких вів телефонні перемовини. І найцікавіше те, що України у списку немає! Там є Росія, Австралія, Нова Зеландія, Японія, Великобританія, але наша держава не вказана...

 

Виходить, прес-служба українського президента поширює фейкову інформацію? Як ми уже повідомляли, нещодавно з Порошенком стався схожий казус.

Адміністрація провела переговори з керівництвом Киргистану, прес-служба висвітлила це в українських ЗМІ, а потім виявилося, що над Порошенком просто хтось пожартував, і з іншого кінця слухавки був невідомий...
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: