Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тимошенко відмовилася коментувати напад на офіс Медведчука

Лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко відмовилася коментувати свою позицію щодо нападу на офіс очільника “Українського вибору” Віктора Медведчука. Журналісти видання додзвонилися до народного депутата близько 10 години 22 листопада: на запитання про сутички у столиці та напад...

 
Лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко відмовилася коментувати свою позицію щодо нападу на офіс очільника “Українського вибору” Віктора Медведчука.

Журналісти видання додзвонилися до народного депутата близько 10 години 22 листопада: на запитання про сутички у столиці та напад на офіс Віктора Медведчука політик сказала, що за годину сама передзвонить для того, щоб надати коментар.

Однак, вже о 12 годині Юлія Тимошенко перестала брати слухавку та поки не відповіла на смс-повідомлення.

Раніше Юлія Тимошенко звинуватила представників влади у причетності до нападу на телеканал Інтер, який належить Дмитру Фірташу, Сергію Льовочкіну і Юрію Бойку. Сама Тимошенко, за оцінками медіаекспертів, постійно з’являється в ефірі Інтера.

Минулого тижня лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив Юлію Тимошенко у змові з Віктором Медведчуком, Сергієм Льовочкіним і Дмитром Фірташем з метою захоплення влади в Україні за кремлівським сценарієм.

Ляшко назвав Тимошенко “нафталіновою московською зозулею” і звернувся з вимогою до Президента Порошенка позбавити її українського громадянства за антидержавну діяльність.

Як відомо, учора, 21 листопада, у Києві протестувальники підпалили офіс українського переговорника у Мінську, лідера “Українського вибору” та кума Володимира Путіна Віктора Медведчука.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: