Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У трьох областях України оголосили епідемію грипу та ГРВІ

Протягом тижня захворіли майже 200 тисяч людей. Міністерство охорони здоров'я повідомляє, що захворювання на грип та гострі респіраторні захворювання перевищили епідеміологічний поріг в Дніпропетровській, Луганській та Харківській областях, Лише за минулий тиждень захворіли майже 200 тисяч...

 
Протягом тижня захворіли майже 200 тисяч людей.

Міністерство охорони здоров'я повідомляє, що захворювання на грип та гострі респіраторні захворювання перевищили епідеміологічний поріг в Дніпропетровській, Луганській та Харківській областях,
Лише за минулий тиждень захворіли майже 200 тисяч людей, з них дві третини - це діти. Відсьогодні більше 2 тисяч учнів не пішли до школи у Дніпрі. Там через високу захворюваність на вірусні інфекції у третині навчальних закладів міста закрили окремі класи.

Недуга вже підкосила більш, ніж 20% учнів. Здебільшого, кажуть в управлінні освіти, цього року хворіють 5-9 класи, а учні початкової школи поки тримаються. В цілому по школах Дніпра епідпоріг не перевищений. "Класи закриваються на сім календарних днів, де 30, 40 і 50 відсотків перевищення через епідпоріг", - повідомила заступник начальника відділу Департаменту освіти Дніпра Людмила Кошман.

Раніше в Сумах був зареєстрований перший у країні смертельний випадок під час цьогорічної епідемії. Школярів у Чернівцях на вимушені канікули відправили напередодні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: