Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Порошенко з ударами по столу захищав армію від нападок

Сьогодні під час засідання Верховної Ради президент України Петро Порошенко обірвав спроби образити українську армію. Під час свого виступу у парламенті, де Порошенко запропонував призначити на пост глави Міноборони Валерія Гелетея, президент наголосив, що в Україні відроджується боєздатна армія.

 
Президент перебив образливі слова депутата.

Сьогодні під час засідання Верховної Ради президент України Петро Порошенко обірвав спроби регіоналки Олени Бондаренко образити українську армію. Під час свого виступу у парламенті, де Порошенко запропонував призначити на пост глави Міноборони Валерія Гелетея, президент наголосив, що в Україні відроджується боєздатна армія.

"Армія здатна воювати і перемагати. Я переконався в цьому під час особистої зустрічі з солдатами і офіцерами в зоні АТО. Армія, яка вміє захищати ...", - заявив Порошенко, якого цитує "Ліга.Новости".

Однак його виступ намагалася перервати депутат від Партії регіонів Бондаренко. Вона почала кричати: "Армія, яка вбиває дітей". У свою чергу президент вдарив кулаком по столу та заявив: "Ми не дозволимо ображати і паплюжити нашу армію".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: