Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Закон про громадянство: Порошенко вирішив внести зміни

Президент України Петро Порошенко зареєстрував законопроект, яким вноситься низка змін до закону про громадянство. Як інформує «Слово і Діло», про це повідомила представник голови української держави в Раді Ірина Луценко, пише «Інтерфакс-Україна». За її словами, документ визначає...

 
Президент України Петро Порошенко зареєстрував законопроект, яким вноситься низка змін до закону про громадянство.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомила представник голови української держави в Раді Ірина Луценко, пише «Інтерфакс-Україна».

За її словами, документ визначає додаткові підстави для отримання громадянства та додаткові підстави для відмови в його отриманні. Це може бути територіальне походження людини або факти скоєння нею злочину та засудження в Україні.

Також у законопроекті прописані повноваження державних органів, які беруть участь у вирішенні питання надання громадянства. Зокрема, це стосується структур, які перевірятимуть підстави для отримання громадянства.

Станом на 12:30 понеділка, 19 березня, на сайті Ради законопроект №8156 відсутній.

Раніше в Міграційній службі назвали кількість громадян, що вийшли з українського громадянства, зв'язавши їхнє рішення зі складною економічною ситуацією в Україні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: