Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

" Я ніколи не вважав себе заможним, але і не вдавав з себе церковну мишу", - Олексій Лич

vzwIoKrQka2hh4VPSfr17I01Q9qRbW-metaMTIyMTQyOTAzXzI5NzkwNTU1OTU2NTYwNTZfNDQ2MjIxODM1MTI5NjIwMDgzOV9uLmpwZw==-.webp

22 вересня 2023 року відбудеться виборча конференція ППО ДП НАЕК "Енергоатом", на якій повинні обрати керівника профспілкової організації. Я довго спостерігав за відкрито брудною кампанією в інтернеті навколо цієї події, очікував якоїсь відповідної реакції. Однак, навіть сьогодні я не знайшов ніяких коментарів або спростувань з цього приводу з боку профспілок. Тому я вирішив згадати часи, коли я сам очолював профспілкову організацію і як би я відреагував. Пост буде нижче.

Але перед цим хотів би надати короткий коментар щодо тих питань, що стосуються особисто мене. Я ніколи не вважав себе заможним але і не вдавав з себе церковну мишу. Я скоріше середній клас, той самий що будує дім 8 років, а потім майже стільки же приводить його до ладу. А не купує за міфічні 800 тис доларів, як про це твердять "авторітетні" аноніми.
Читайте також: Скандал, пов'язаний з Олексієм Личем
Я отримував непогану заробітну плату, що за розміром відповідає окладу віце-президента Енергоатому з персоналу. Ми в свій час вирішили встановити парітет між зарплатами в профспілці та адміністрації. Відповідно до свого 35 річного стажу в енергетиці отримував передбачені колективним договором доплати та надбавки. Я не відпочівав на Мальдивах, Лазурному березі чи інших елітних курортах, якщо таким не вважати одну з відпусток в Болгарії. До 2013 року надавав перевагу відпочинку з сім'єю в нашому українському Криму. Після, з відпустками якось не складалось.
Отримав в Енергоатомі в свій час безвідсоткову позику на яку придбав квартиру 120 м2 в Академмістечку. Позика була виплачена, згадана квартира продана, натомість придбана невеличка однокімнатна квартира на Оболоні. Ленд Крузер дійсно був придбаний в 2018 році.
Як я дійшов до такого авто? Напевно як і більшість, продаючи попереднє авто та докладаючи різницю. Я не можу згадати за яку точно суму, але він точно був не в максимальній комплектації і точно коштував не 3,5 млн. грн. Автівка доречі непогана. Вважаю, що рівень моїх доходів відповідає рівню мого життя.
Щодо джипа Інфініті, він був придбаний моїм сином наприкінці 2012 року. Він в мене юрист, має адвокатську ліцензію. Був акціонером банку, займався бізнесом. Останнім часом займається міжнародними судами. Фінансово незалежним він став вже давно, має відповідний задекларований дохід. Машину міняти не хоче, каже приємні спогади.
Вибачаюсь за іронію, але серйозно сприймати прочитані нісенітниці не можу.
Про серйозне пишу далі.
Олексій ЛИЧ