Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи вірите ви в Різдвяні дива, і як вони стають реаліями?

UGvAOyLsWFN0dpb1bi3kHQ5WEiXXJt-metaMzk0MzM0MjA0XzM0OTExMzc4OTQzNjYzOThfMTU5NDU3MjgwNTU2ODEzNzMwOV9uLmpwZw==-.webp

Мабуть, багато хто знає, що ми з перших днів захищаємо нашу країну разом з Геннадій Шевченко. А в нього є донька - Алєся Шевченко. І так сталося, що донька Геннадія перепостила повідомлення Дмитра Корчака у фейсбуці з проханням допомогти зборами на дрони для нашого підрозділу. І цей пост прочитала її подруга Наталія Косач. А ось тут починаються дива:

Мабуть, багато хто знає, що ми з перших днів захищаємо нашу країну разом з Геннадїєм Шевченко. А в нього є донька - Алєся Шевченко. І так сталося, що донька Геннадія перепостила повідомлення Dmytrii Korchak у фейсбуці, з проханням допомогти зборами на дрони для нашого підрозділу. Цей пост прочитала її подруга Наталія Косач. А ось тут починаються дива:
Наталія довго відкладала собі гроші на відпустку і мала мрію на Новий рік полетіти до теплого моря. Але побачивши на сторінці подруги  Алєсі прохання про допомогу, не вагаючись, вирішила гроші відкладені на відпустку витрати на придбання дрона для підрозділу батька її подруги.
І диво перетворилось на дійсність, коли у нас вчергове було втрачено передостаннього дрона ( фото), а тут приходить звістка про цю історію і повідомлення з пошти про посилку, що поспішає до нас.



Дрон ми отримали, і він вже активно допомогає захищати наших побратимів. Генадій проходить лікування після поранення. А ми всі зі словами великої вдячності звертаємось до незнайомоі, але такої близькоі до нас пані Наталії.



Наталіє, ми дійсно вражені Вашим вчинком і дякуємо не тількі від нашоі групи, а і від тих наших побратимів, кого прикривають очі «вашого» дрона. І цей дрон має власне ім’я «Наталі». Фото з позицій з іменним дроном передамо найближчим часом.

P.S. Бажаючим долучитись і допомогти з придбанням дронів - посилання на збор відкритий Дмитром Корчаком https://send.monobank.ua/jar/99xD56uRji

Михаил ШИНКАРЕНКО




До цього посту від військовослужбовця Михайла Шинкаренка, Дмитро Корчак (Dmytrii Korchak) додав:

Якщо вас раптом накрила зрада, то почитайте історію від Михаил Шинкаренко!
Natalie Kosach зі словами «Я могла полетіти на Мальдіви, але й*%@на р¥#*я» просто взяла і купила нашим славутицьким розвідникам дрон за 80 тисяч.
Всі шоковані! Дякуємо, Наталю, це прямо Мега Вчинок!
Підтримати підрозділ можна тут:
https://send.monobank.ua/jar/99xD56uRji
5375411210935305