Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Некрологи VS Збори - Чому люди реагують на одне але ігнорують інше?

G5EGjIrqyQkaTimtL4TXsImBjQtmID-meta0YHRgtCw0YLRgtGWLCDQutC+0L_QuNGPLCDQutC+0L_QuNGPICg4KS5wbmc=-.webp

Матюків не буде Але я таки вискажусь Це - статистика публікацій в групі Енерджи, яка демонструє реакцію людей на кожен допис.

Я взяла три крайніх публікації зі зборами для воїнів і три з некрологами про загибель наших героїв. Безумовно, що загибель кожного нашого воїна це величезна трагедія, втрата, біль...

Але від нашої активності в допомозі ЖИВИМ воїнам залежить їх життя. Тобто чим більше ми допомагаємо, тим менше некрологів. І наше життя від цієї допомоги теж залежить. І наша перемога.

Скажіть мені, будь ласка, в чому проблема поставити публікації про збір, зробити репост, написати коментар, задонатити 10 грн, написати особисто друзям прохання допомогти???

Я хочу, щоб ви зрозуміли, що будь-яка ваша реакція, репост чи коментар підіймає рейтинг (популярність) публікації і вона поширюється на більшу аудиторію людей. Тобто чим більше ваших реакцій, тим популярнішим стає допис.

За моїми багаторічними спостереженнями фінансово допомагають 2-5% тих, хто побачить. І якщо допис побачить 1 тисяча чоловік, то задонатять максимум 50... А якщо 10 тис, то є шанс отримати 200-500 донатів.

Уявляєте різницю?

Невже тяжко лайкати, коментувати і поширювати, щоб підіймати рейтинг публікацій?

Чи не хочете засмічувати свою сторінку???

До речі, зайдіть в будь-яку групу, статистика по реакціям на публікації буде аналогічна.

Соромно має бути, панове Українці! Дякую за увагу, в мене все!

Орфографія та пунктуація автора збережені

Фото: Facebook: Елена Морозова