Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про важливість підтримки ЗСУ: Звернення захисника Михайла Шинкаренко до міської ради

F7mtfO48hsXAH3zPho2pcBzyMi4eP5-metaNDM0NDE1NzIwXzM2MTIzODA3ODU1NzU0NDFfNDExODI5MTAxMzE3NzI3MDU2MF9uLmpwZw==-.webp

Михайло Шинкаренко, висловив своє обурення та занепокоєння станом справ в місті. Він зауважив, що у соціальних мережах та на своїй сторінці часто зустрічає оголошення про збори, звернення до мешканців та волонтерів про допомогу та збір коштів.

Михайло Шинкаренко підкреслив, що ситуація стає все складнішою, економічна криза поглиблюється, але для тих, хто перебуває в зоні конфлікту, війна вже стала реальністю. У своєму дописі він зазначив, що підозрюється, що новий наступ російських сил може бути спрямований на Харків, Суми та Київ.

Він висловив розчарування у владних структурах Славутицької міської ради, які, на його думку, не розуміють чи не бажають відчути реальну загрозу.

Шинкаренко закликав змінити програму підтримки Збройних Сил України та виділити реальні кошти для надання допомоги. Він також виступив з пропозицією звернутися до голови Київської обласної ради з проханням про оперативну реакцію. Захисник має надію на те, що його звернення стане відповіддю на прагнення всіх депутатів до перемоги та буде підтримане всіма зацікавленими сторонами.

Орфографія та пунктуація автора збережені:

Накипіло і наболіло!!!! Моє звернення в першу чергу до Славутицька міська рада.

Відкриваєш соцмережи ( в тому числі свої пости ) , а там Збори, збори, звернення до мешканців і волонтерів, знову прохання допомогти,задонатити. І кожного разу важче і важче . Люди втомились , економічна ситуація погіршилась , але для когось, мабуть, війна вже там , далеко, ось, ось закінчиться. А я вас розчарую і переконаний, мене підтримують ті, хто зараз тримається там, на 0. Алексей Горный, Женя Шубин, Олексій Смолін, Дима Булат, Михаил Комиссаров і багато, багато інших. Ситуація сьогодні , навіть складніше ніж рік тому. Підарас.ія нарощує військовий потенціал шаленими темпами. І новий наступ на Харьків, Суми, Київ це цілком реально.

АЛЕ , Нажаль, Славутицька міська рада цього не бачить і на чує.

Як ще можна пояснити , що Програма підтримки ЗСУ це 500 тис грн на вч 3041 Національної гвардії з ппд у м. Славути. 500 тис це ніщо, це майже стільки же скільки виділено на виправлення ,актуалізацію і проходження проектно-кошторисної документації. 500 тис. Це ціна 2-х нічних дронів , які буває втрачаються за одну ніч, це ціна двох в хлам убитих пікапів, або одного нормального, це ціна двох окопних РЕБ…..

Я пропонував і пропоную всім депутатам СМР перестати робити вигляд , що війна майже закінчилась. Закликаю прийняти зміни до Програми підтримки ЗСУ, виділити реальні кошти а ні ту подачку, визначити відсоток від загального фонду бюджету на фінансування цієї Програми ( не менше 5%) . Гроши з Програми спрямовувати на пряму допомогу ЗСУ, але не взагалі а адресну . Закуповувати дрони, старлінки, засоби РЕБ за запитами військових частин в яких проходять службу Славутичани. Розподіл коштів зробити пропорційно кількості військовослужбовців -славутичан в тій чи іншій частині.

Щоби не казали , що не можна з місцевого бюджета закуповувати напряму за запитами вч , зробив депутатське звернення на голову Київської обласноі ради , пана Ярослав Добрянский. Дякую йому за оперативне реагування.

Відверто де коли стає стидно, коли бачиш яку кількість допомоги отримує підрозділ з інших громад , в тому числі Киівщини- Згурівська, Сквирська, Яготинська, Броворська та ін.

Ще раз звертаюся до всіх депутатів СМР, схамениться, відкрийте очі і наповніть гасло : « Разом до Перемоги» змістом. Nataliya Gantimurova, Людмила Любива, Денис Маслій, Ярослав Вольський, Костянтин Джалалян, Vladislav Arefyev, Віктор Кривопиша, Депутат Славутицької міської ради Віктор Єрохов, Володимир Волков, Valentina Darnopykh, Сергій Шершень, Олена Суганяка, Майя Руденко, Serhii Chesnokov, Dmytro Stelmakh, Юрій Юрченко,Віталій Дорош, Юрій Фомічев.

До речі , часто трапляється , що оператор БпЛа боючись втратити свого дрона , забирає його під ворожими обстрілами і гине від них.

На останньому фото - наш брат, «Манатик» , 29 років назавжди, якій героїчно загинув під ворожим вогнем намагаючись врятувати дрона , щоби було чим прикрити піхоту: Честь і пам’ять брате

Фото: Facebook: Михаил Шинкаренко