Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич - моє рідне місто

У кожної людини є місце, куди вона завжди прагне повернутися. Для мене цим місцем є Славутич, бо тут пройшло моє дитинство, шкільні роки, тут я отримала свій перший досвід роботи, але головне - тут живе моя родина, якою я дуже пишаюсь. Саме тому я зроблю все, що буде в моїх...

Олксандра Кейс
У кожної людини є місце, куди вона завжди прагне повернутися. Для мене цим місцем є Славутич, бо тут пройшло моє дитинство, шкільні роки, тут я отримала свій перший досвід роботи, але головне - тут живе моя родина, якою я дуже пишаюсь. Саме тому я зроблю все, що буде в моїх силах, щоб в Славутичі кожна людина почувала себе комфортно, щоб наша молодь не залишала наше місто в пошуках кращої долі, щоб у нас завжди було чисто, затишно та на очах дітей світилися посмішки!

Мені пощастило в свій час працювати у виконавчому комітеті Славутицької міської ради під керівництвом Володимира Петровича Удовиченка, який для мене є прикладом справжнього патріотизму по відношенню не тільки до нашого міста, але й до України в цілому. Тільки завдяки його керівництву Славутич - одне з найкращих міст. Саме тому наша команда балотується у депутати міської ради від політичної партії "НАШ КРАЙ", яку на обласному рівні очолює Володимир Петрович та всебічно підтримує його, як кандидата у депутати Київської обласної ради.

Наша команда - це молодість і завзяття помножені на досвід та лідерство. В нашому списку люди різного віку, представники різних професій: освітяни, медичні працівники, комунальники, працівники підприємств атомної енергетики, підприємці, громадські активісти, які мають фахову освіту з усіх сфер життя, реалізували багато проектів та прагнуть працювати на благо Славутича. Ми готові у цей складний час взяти на себе відповідальність за подальший розвиток міста та збереження тих надбань, що вже є.

Ми не висували кандидата на посаду міського голови від нашої політичної сили, оскільки вважаємо, що серед кандидатів є людина, яка вже доказала свою спроможність виконувати цю складну функцію. Це - Фомічев Юрій Кирилович, який на даний час є в.о. міського голови, секретарем міської ради. Юрій Кирилович має відповідну фахову освіту (магістр державного управління) та досвід роботи у найбільш складному секторі економіки - житлово-комунальному господарстві.

У Вас, шановний Славутичанин, є змога ознайомитись з нашою програмою та особисто поспілкуватися з кандидатом по Вашому округу або з будь-яким кандидатом із нашого списку. Ми завжди відкриті до діалогу, готові вислухати Ваші проблемні питання та разом знайти шляхи їх вирішення. Також ми чекаємо на Ваші конструктивні пропозиції щодо подальшого розвитку нашого рідного Славутича!
Вибір за Вами!


Голова Славутицької міської партійної організації
політичної партії "НАШ КРАЙ"
Олександра Кейс


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: