Завантаження ...
Новобудови Києва

Чому варто обрати автошколу Проспект у Дніпрі

Автомобіль вже давно перетворився з предмету розкоші в звичний засіб для пересування в межах міста чи на далекі віддалі.

Для керування будь-яким транспортним засобом необхідне водійське посвідчення відповідної категорії, яке можна отримати тільки після завершення повного курсу навчання, який викладають автошколи Дніпро. Пакет послуг з навчання в найкращій автошколі Дніпра, що має назву «Проспект» включає зокрема теоретичний курс занять (15 занять з вивчення правил дорожнього руху та 4 заняття з залученням вузькогалузевих фахівців, які викладають основи автомобільного страхування та послуг автоадвоката, послуг з надання медичної допомоги та особливостей технічного стану авто).

Деякі з переваг навчання в школі «Проспект»

Навчальний процес в автошколі процес забезпечується висококласними фахівцями, за плечами яких величезний багаж знань та практичний досвід, що дозволяє їм легко та невимушено навчати будь-яких курсантів. Серед переваг навчання в школі колишні її слухачі та знані експерти відзначають:

  • проведення практичних занять з використанням сучасних моделей автомобілів, які обладнані гідропідсилювачами керма та кондиціонерами;
  • можливість використання для навчання транспортних засобів з механічною коробкою переключення передач чи авто з коробкою-автоматом;
  • використання під час першого заняття з практичного водіння спеціально обладнаного навчального автомобіля, який в подальшому, за бажанням курсанта, може бути замінений на його власний транспортний засіб (останнє стосується слухачів-курсантів, що відвідують курси відновлення навичок водіння).

Навчальний процес у школі організовано з врахуванням гнучкого графіка, який є найбільш зручним та комфортним для курсантів. Всі інструктори з водіння є спокійними та стресостійкими і супроводжують процес навчання аж до моменту отримання курсантами водійських прав.

Особливості курсів для власників водійських прав

Деякі з власників водійських прав, закінчивши автошколу, не мали відповідного водійського стажу та потребують відновлення своїх навиків водіння за сприяння та допомоги автоінструкторів. Для таких водії автошкола «Проспект» пропонує заняття в умовах насиченого міського трафіку, в тому числі, в «час пік».

Відновлення навиків водіння передбачає керуванням руху автомобіля по швидкісній трасі з можливістю маневрування, об’їзду, перестроювання в різні полоси тощо. Окрім того, курсанти заново вчаться їзди на задній передачі, освоюють старт «під гірку» та відпрацьовують навики контраварійного водіння та гальмування в умовах слизької дороги чи/та поганої видимості.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: