Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як забезпечити свою собаку щасливим життям

Мати домашнього улюбленця – це велика відповідальність, адже не тільки він має забезпечувати свого господаря веселощами та радістю, але й він свою собаку. Купити собачий корм, який відрізняється своєю високою якістю, можна з доставкою додому.

 

Чого потребує собака 

Щоб ваш улюбленець був щасливий важливо надавати йому всі необхідні умови для гармонійного життя та розвитку. Окрім того, щоб не забувати регулярно відвідувати ветеринара для базового огляду здоров’я собаки та надавати їй якісне харчування, важливо турбуватися про її нервовий та психологічний стан. Щоб собака розвивалася належним чином, не забувайте про наступні аспекти комунікації: 

  • Проводьте час разом із собакою цікаво та активно. Коли настає час виходити на прогулянку, вашому улюбленцю буде набагато цікавіше проводити час разом з вами. Ви можете займатися разом спортом та, наприклад, виходити на пробіжку. Собака буде жити щасливим життям, якщо ви будете вигадувати для неї нові цікаві завдання та ігри. У відповідному магазині для домашніх тварин ви зможете знайти багато цікавих іграшок, які зможуть задовольнити потребу у жуванні, виплеску агресії у тварини тощо. 
  • В залежності від характеру собаки, вона може потребувати більше комунікації з іншими тваринами. Знайдіть інших господарів з собаками, які можуть створити з вами цікаву компанію. Існує багато майданчиків або футбольних полів, де вечорами збираються багато людей зі своїми домашніми улюбленцями. Забезпечте своїй собаці належну комунікацію, якщо вона від цього отримує задоволення. Ви можете вигадувати спільні інтерактивні ігри для вашого улюбленця та інших собак водночас – таким чином ви зможете знайти собі нових друзів, а ваша собака стане набагато щасливіше. 
  • Якомога частіше відвідуйте дику природу разом зі своїм улюбленцем. Собаці важливо відчувати простір та свободу, яку вона сповна зможе отримати у природному середовищі. У лісі, полі недалеко від міста або у передмісті ваша собака зможе розгулятися та побігати як в жодному іншому місці. Якщо у вас немає можливості часто відвідувати ліс, тоді принаймні бажано знайти навколо свого дому великий парк, який точно існує у будь-якому місті. 
  • Спостерігайте за проявами вашого улюбленця, адже собаки ніколи не можуть приховувати своїх відчуттів. Коли вона буде відчувати себе знервованою або депресивною, ви відразу це помітите. У цьому випадку більше розмовляйте зі своєю собакою, почніть приділяти їй більше уваги. Зазвичай, тварини починають відчувати себе погано саме через відсутність бажаної комунікації. Якщо це не допоможе – тоді, звісно, треба звернутися до ветеринара. 

Доставка продуктів та товарів для дому ВізОК зможе швидко забезпечити вас необхідними продуктами, особливо якщо ви забули придбати корм для своєї собаки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: