Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Чи можна ремонтувати шини Run-Flat, якщо вони пошкоджені?

Автомобільна гума Run-Flat дуже популярна завдяки своїм численним перевагам, але чи можна її відремонтувати, якщо був прокол або з'явилися тріснуті? У цій статті ми розглянемо, що таке колеса Run-Flat, як і чи можна їх використовувати після звернення до шиномонтажу.

Так що ж таке шини Run-Flat?

Шини Run-Flat - це спеціальний тип шин, призначений для продовження безпеки і можливості руху автомобіля після втрати тиску у шинах. Зазвичай, у випадку проколу або втрати тиску в шинах, водій повинен негайно зупинитися, щоб замінити або відремонтувати шину. Однак шини ранфлет розроблені таким чином, що вони можуть продовжувати функціонувати навіть після втрати частини тиску, дозволяючи автомобілю проїхати певну відстань при зниженому тиску у шинах.

Це досягається за допомогою підсиленої конструкції шини, яка утримує автомобіль навіть при невеликому тиску. Ранфлет гума, зазвичай, дозволяє апроїхати до певної відстані (зазвичай до 80 кілометрів) після втрати тиску.

Це рішення має деякі переваги, такі як збільшення безпеки, оскільки водій може продовжувати рух, не зупиняючись на небезпечній дорозі. Однак, технологія Run-Flat має свої обмеження, колеса важчі та дорожчі, а також після втрати тиску потребують заміни, оскільки їхню роботу при пониженому тиску вкрай сложно відновити.

Ранфлет колеса

Як працюють колеса Run-Flat?

Технологія Run-Flat дозволяє продовжувати рух після проколу або раптової втрати повітря в шині. Шина оснащена дуже еластичною гумовою вставкою, яка може підтримувати цілісність каркаса гуми, навіть за відсутності тиску повітря. Поряд з технологією Ранфлет система контролю тиску в колесах є обов'язковими умовами, оскільки вона здатна попередити водія, якщо покришка почала втрачати тиск.

Інтернет магазин Autoshini.Com пропонує широкий вибір різношироких шин Run-Flat R20 від різних брендів, включаючи Michelin, Bridgestone, Goodyear та інших, які підходять для будь-якого до ;найсучасніших авто.

Чи можна відремонтувати шини Run-Flat?

Деякі шини Run-Flat, таких брендів як Goodyear, можуть бути відремонтовані професіоналом, але тільки після ретельного огляду та аналізу. Багато автошин з технологією Run-Flat не підлягають ремонту після проколу.

Колеса Ранфлет можуть піддаватися лише одному ремонту протягом усього терміну служби, проте всі ремонтні роботи в кінцевому підсумку виконуються на розсуд та відповідальність фахівця.

Досить поширені випадки, коли ремонтні роботи не доцільні та не безпечні:

  • Ремонт необхідно провести за межами зони протектора
  • Яка частина боковини пошкоджена всередині або зовні гострим предметом, який може пошкодити опорну вставку.
  • Автошини, які проїхали при низькому або нульовому тиску, значну відстань.
  • Колесо має пошкодження внутрішнього герметика або втратило цілісність каркасу.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия