Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В чому переваги здобуття освіти в КІБіТ

Двері аудиторій Київського інституту бізнесу та технологій (скорочено КІБіТ) є відкритими для випускників загальноосвітніх шкіл та ліцеїв, училищ та коледжів, для осіб, які вирішили здобути ще одну (другу чи третю) вищу освіту або отримати диплом магістра. Учнями коледжу, що діє при КІБіТ, можуть стати учні, які закінчили 9 класів загальноосвітньої школи, гімназії чи ліцею, а поступити на навчання в ВУЗ можна, незалежно від віку, статусу чи місця проживання, головне – наявність відповідного бажання, яке в подальшому сприятиме професійному самовизначенню та кар’єрному просуванню. З часу проголошення Незалежності Української держави бізнес спеціальності в КІБіТ опанували більше як 30 тисяч студентів, а фактична історія становлення та розвитку ВУЗу на сьогодні вже перевищує 60 років.

Деякі особливості ВУЗу 

На сьогодні структура Київського інституту бізнесу та технологій складається, окрім інституту, також коледжу, школи бізнесу, підготовчого відділення для абітурієнтів та відділення для здобуття освіти громадянами іноземних держав. Учбові корпуси інституту розташовані на території двох міст - Києва та Житомира. Освітні програми КІБіТ змінюються у відповідності з нагальними викликами часу, тому кожен випускник ВУЗу є максимально підготовленим до сьогоденних реалій.
Для розробки освітніх програм було залучено провідних українських та міжнародних компаній та бізнес-партнерів закладу вищої освіти, що дозволило студентам ВУЗу проходити виробничу практику в умовах максимально наближених до можливої майбутньої роботи в міжнародних чи українських компаніях. Студенти, які навчаються на заочному відділенні ВУЗу, або здобувають другу (третю) світу рівня бакалавра чи магістра, вже під час навчання мають можливість напрацьовувати актуальні кейси та виробничі програми за місцем своєї основної роботи.

Для всіх студентів КІБіТ виступає в ролі стартового майданчика на шляху до успіху в сфері бізнесу чи інноваційних технологій, адже завдяки здобутим знанням молоді люди мають можливість впевнено аналізувати життєві ситуації та приймати відповідальні рішення задля досягнення кінцевого результату.

Як стати студентом ВУЗу

Навчання в КІБіТ максимально інтегроване до вимог світової системи вищої освіти та побудоване на загальних тенденціях, пов’язаних з гармонізацією освіти та вдосконаленням кращих традицій вітчизняної академічної школи. Вступ до вищого учбового закладу в сфері бізнесу і технологій передбачає:

  • зважений вибір серед освітніх програм, включно з «економікою і фінансами підприємств», «менеджментом і психологією бізнесу», «корпоративними фінансами», «фінансовим обліком та контролінгом», «аудиторською справою», «цифровою економікою» тощо;
  • підготовкою відповідних особистих документів майбутнього студента (для чоловіків обов’язковим є подання військового квитка та/або приписного свідоцтва);
  • подачею документів для ВУЗу, яку можна здійснити особисто або через онлайн кабінет.
Поступлення на окремі спеціальності ВУЗу передбачає проходження фахових іспитів, для зарахування на здобуття освіти за рівнем молодшого бакалавра достатньо подачі мотиваційного листа.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: