Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чому варто замовити контекстну рекламу Google

Показники вартості контекстної реклами визначаються на основі медіа плану, який враховує всі нюанси та фактори, що мають безпосередній вплив на ефективність рекламної компанії, включно з аналізом потреб та можливостей цільової аудиторії та обсягом попиту. Ефективність реклами в Google пояснюється кількістю її потенційних споживачів, адже понад 90% користувачів в пошуках потрібної інформації про товар, бренд чи послугу користуються саме цією пошуковою системою, само тому замовити контекстну рекламу Google в OVVA! Promo є абсолютно правильним рішенням з точки зору оптимальної віддачі капіталовкладень, які гарантують досить швидке просування на ринку певних товарів або послуг.

Які завдання ставляться перед рекламною компанією

Вкладення коштів, що виділяються на проведення рекламної компанії через контекстну рекламу, здійснюється з метою донесення до цільової аудиторії інформації про назву бренду, товару чи послуги. Назва бренду зазначена в текстах певних оголошень та подається у формі банерів – графічних зображень, які супроводжуються текстовою (описовою) частиною. Оплата за послуги брендингу стягується за кількість та або часові рамки показів, а не за кліки потенційних відвідувачів.
Ще однією ціллю контекстної реклами є отримання прямого відгуку потенційного покупця, якого через рекламу спонукають до певних дій на кшталт оформлення відповідної заявки на сайті, залишення позитивного відгуку чи телефону (адреси електронної пошти) для зворотного зв’язку (в даному випадку ціна за налаштування такої реклами встановлюється за кожен клік – прямий відгук, тому її варто зафіксувати в договорі).
Ефективне впровадження контекстної реклами сприяє підвищенню відвідуваності певного сайту та, як наслідок – залученню цільової аудиторії до придбання товару чи послуги.

Чому контекстна реклама є ефективною

Використання додатку Google Ads для поширення контекстної реклами дозволяє використовувати всі можливі інструменти для того, щоб налаштувати таргетинг відповідно до вимог запиту замовника. Водночас ефективність контекстної реклами полягає в:

  • точності її дії, адже використання різних методів дозволяє поширення реклами на певну цільову аудиторію;
  • ненав’язливості – потрібну рекламу побачить тільки певна категорія користувачів, які мають потенційну зацікавленість в придбанні певних товарів чи послуг;
  • точному плануванні витрат на рекламу – замовник оплачує тільки фактично отримані послуги у вигляді кліків, показів тощо.
Ще одним плюсом контекстної реклами є швидкість її запуску, яка дозволяє отримати відчутний результат майже одразу. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: