Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Деякі особливості вибору кондиціонерів

Системи кондиціювання повітря є невід'ємним елементом створення комфортних умов проживання мешканців міської квартири чи заміського котеджу та забезпечення належного клімату в офісних приміщеннях. Сучасні високопродуктивні кондиціонери, якы пропонує інтернет-магазин Венкон, здатні не тільки охолоджувати повітря в приміщенні, але й підтримувати комфортний температурний режим в кімнаті або в офісі з настанням опалювального періоду, регулювати параметри вологості повітря і очищати повітря, що надходить зовні, за допомогою вбудованих систем фільтрації та знезараження.

Де можна користуватися кондиціонерами

Сфера використання кондиціонерів дуже різноманітна і передбачає їх встановлення в житлових приміщеннях, включно з квартирами та приватними будинками, магазинах, торгово-розважальних центрах, кафе та ресторанах. Системи кондиціювання повітря повсюдно використовуються комерційними та виробничими підприємствами, на логістичних та складських об'єктах, де необхідне створення та підтримання певного температурного режиму.

Наразі в асортименті представлені різні зразки систем кондиціювання повітря включно з:

  • портативними кондиціонерами – дуже зручними та мобільними пристроями, призначеними для переміщення з однієї кімнати до іншої. Такі пристрої використовують у невеликих приміщеннях, призначених для тимчасової експлуатації включно з орендованим житлом;
  • віконними кондиціонерами, призначеними для встановлення у конструкцію вікна або спеціально передбачений отвір. Дані пристрої відрізняються простотою монтажу та зручним використанням та здатні до ефективного охолодження приміщень;
  • найпоширенішими пристроями – настінними кондиціонерами, які встановлюються під стелею всередині кімнати.

Які фактори необхідно враховувати при виборі кондиціонерів

Перед тим як купити кондиціонери в інтернет-магазині Венкон, необхідно визначитися з параметрами їхньої потужності та енергоефективності (вибір обладнання з високими показниками енергоефективності дозволить суттєво зменшити витрати на оплату електроенергії).

Крім того, вибираючи системи кондиціювання повітря, необхідно враховувати їх функціональні характеристики, включно з наявністю опцій таймера, нічного та автоматичного режиму, іонізації повітряних потоків тощо.

Якщо вам складно самостійно вибрати, то варто скористатися консультацією менеджера.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: