Завантаження ...
Новобудови Києва

Що подарувати тещі на день народження: балуємо "другу маму"

Що подарувати тещі на день народження: балуємо

У житті практично кожного одруженого чоловіка є теща. І потоваришувати з жінкою, яка привела у світ вашу другу половинку – важливе завдання для чоловіка, який хоче миру та благополуччя у сім'ї. День народження тещі - привід порадувати найближчу родичку вашої дружини і заслужити її прихильність.

Подарунок тещі на день народження важливо вибирати з фантазією, увагою до захоплень та смаків самої іменинниці.

Якщо ви обираєте не разом з дружиною, а окремо, радимо все одно запитати поради у виборі. Все ж таки дочка знає свою маму краще і зможе допомогти вам уникнути небажаного презенту.

Практичні подарунки

Багато жінок у віці воліють отримувати на день народження подарунки з практичним призначенням, а не всякі дрібнички, які будуть припадати пилом на полицях або чергову вазу, нехай і з кристалами Swarovski. Краще вибирати те, що вони зможуть використати у повсякденному житті. Що це може бути:

  • Побутова техніка. Правда, радимо все ж таки обійти стороною найбільш тривіальні варіанти - пральну машину, бойлер або холодильник. Такі речі, все ж таки, краще купувати окремо, а не як особистий подарунок. А ось робот-пилосос, гарний фен для волосся, мультиварка, гриль, гідромасажна ванна для ніг або масажер - те, що потрібно.
  • Гаджети. Залежно від віку та захоплень тещі, можна підібрати для неї щось із сучасної техніки. Наприклад, це може бути новий смартфон або планшет, ноутбук, портативна колонка чи гарні навушники.
  • Валіза або дорожня сумка. Якщо ви збираєтеся також відправити другу маму в подорож, або вона і сама часто в роз'їздах по роботі або для відпочинку, можна підібрати для неї хорошу і стильну валізу або дорожню сумку.
  • Сумка або рюкзак для ноутбука. Активній жінці, яка часто переміщається містом і бере з собою лептоп, можна підібрати зручний та функціональний аксесуар. Але тут потрібно врахувати спосіб переміщення (особистий транспорт чи громадський) та стиль одягу тещі.
  • Автомобілістці, яка обожнює свій транспортний засіб, можна подарувати відповідні аксесуари: зручні органайзери, чохли на сидіння, набір килимків, навігатор або відеореєстратор, стильні рукавички для керування автомобілем, перетяжку керма і т.д.
  • Постільна білизна, затишний м'який плед. Тут, звичайно, краще вибирати разом із дружиною, щоб не помилитися в матеріалі та забарвленні.

Такі подарунки ніколи не втрачають актуальності. Вони не будуть припадати пилом десь на верхній полиці, а точно знайдуть своє застосування в повсякденному житті вашої родички за дружиною. Отже, якщо ви думаєте, що корисного можна подарувати тещі на день народження, сміливо вибирайте пункт із цього списку.

Ювелірні прикраси та аксесуари як класика презентів

Ювелірні прикраси та аксесуари як класика презентів

Не секрет, що більшість жінок дуже прихильно ставляться до ювелірних прикрас та красивих аксесуарів. Швидше за все, мати вашої дружини не виняток.

Що ж можна підібрати для мами коханої дружини? Відразу зазначимо, що дорогоцінний метал краще підбирати не за свій смак, а виходячи з того, що носить теща. Навіть якщо ви цінуєте її як золото, але жінка віддає перевагу сріблу, не варто купувати прикраси з жовтого металу.

  • Кулон або підвіска. Це можуть бути класичні геометричні форми, ангели, квіти, тематичні форми (обереги, теми, пов'язані з її захопленнями чи хобі – скрипковий ключ, в'язальні спиці, велосипед тощо).
  • Сережки. Тут також порадьтеся з дружиною, якому формату сережок віддає перевагу тещі, або придивіться самі – маленькі та витончені гвоздики, сережки-кільця, сережки з англійським замком, важкі сережки з камінням тощо.
  • Браслети. Сьогодні в моді браслети Пандора популярні не лише серед молоденьких модниць. До такого варіанту одразу можна подарувати кілька підвісок. Також хорошим варіантом будуть класичні браслети-ланцюжки або литі, з інкрустацією та без.
  • Гарнітури. Якщо можливості дозволяють, можна підібрати готовий набір прикрас, витриманий в єдиному стилі.

Але краще утриматися від кілець, оскільки такий презент надто особистий.

Якщо говорити про аксесуари, тут варто обов'язково згадати такі варіанти, як:

  • Стильна та практична парасолька.
  • Рукавички на прохолодний час для автомобіля, сенсорні.
  • Жіночий гаманець або ключниця із якісних матеріалів.
  • Шарф, хустку або палантин. Підбирайте по сезону - теплі з вовни на зиму, легкі тканини, що летять - на теплий і перехідний період.

У пошуках того, що варто подарувати тещі на ДР, не забувайте про саму жінку.

Подумайте, що вона носить, що їй подобається, яким кольорам надає перевагу, які малюнки у її смаку. Також до списку подарунків додамо такі приємні та досить бюджетні варіанти, як соляна лампа (буває в різних формах та дизайнах), цукерки ручної роботи, настільний фонтан (для розслаблення та споглядання), скриньку для прикрас або рукоділля.

Вибираємо, що подарувати тещі на ювілей

Кожна кругла дата – важлива межа у житті. Кожен десяток років це новий етап. І який подарунок тещі на ювілей варто вибрати, щоб її точно порадувати?

  • На 50 років можна подарувати побутову техніку, яка буде більшою мірою для задоволення, а не для рутинної роботи по дому. Наприклад, гарну кавоварку чи кавомолку, парову сауну, масажне крісло.
  • На 60-річний ювілей або іншу круглу дату можна презентувати подорож до санаторію, на базу відпочинку чи за кордон. Головне, погодити дати, щоб не вийшло незручної ситуації.
  • Прикраси інтер'єру. Але не стандартна статуетка чи диванна подушка, а щось справді цікаве. Тут варто заздалегідь придивитися. Можливо, мати дружини щось колекціонує, або в дизайні спостерігається певний чіткий стиль, який можна доповнити стильною штучкою.
  • У будь-якому віці жінка залишається жінкою. Тому можна сміливо подарувати тещі на 60 років день у спа-салоні чи салоні краси з доглядовими процедурами.

А також залишаються актуальними подарунки з інших пунктів нашого списку. Головне, узгодити презент із захопленнями, віком та бажаннями вашої мами «в законі».

А що подарувати майбутній тещі на день народження

Навіть якщо мама коханої ще не стала вам офіційною тещею, до вибору подарунка все одно потрібно підходити з усією увагою. Це чудовий спосіб налагодити взаємини з майбутньою родичкою.

У цій ситуації, коли ви ще не знаєте смаків, характеру та захоплень жінки, краще покластися на думку вашої нареченої. Вона точно зможе підказати, що краще презентувати її мамі.

До речі, не варто забувати про сертифікати. Цей варіант підійде і для майбутньої тещі, і вже для того, що відбулося. Сертифікат дає більший простір вибору. Що можна подарувати у такому вигляді:

  • Курс масажу або сеанс у спа-салоні,
  • Відвідування косметолога, візажиста або перукаря,
  • Сертифікат у парфумерний або ювелірний
  • Магазини одягу, книг та всього, чим може цікавитися іменинниця.

Також це можуть бути сертифікати на емоції – кінні прогулянки, запис пісні, кулінарний майстер-клас, поїздка тощо. Тут головне підібрати саме те, що сподобається мамі вашої дружини чи нареченої. Не купуйте те, що видається цікавим саме вам. Наприклад, ви вирішите, що прогулянка квадроциклами – це крутий екстрим. Так і є, але жінка може боятися таких пригод, бути домосідкою або мати проблеми зі здоров'ям.

Які квіти подарувати тещі

Які квіти подарувати тещі

Квіти – одне з найкращих доповнень будь-якого подарунка для жінки. Але одна річ підбирати букет дружині, а інша – її мамі. Як правильно вибрати квіти, які та скільки їх має бути? Звісно ж, орієнтуватися важливо на смаки людини. Якщо теща обожнює троянди і терпіти не може польові квіти, то дарувати величезний букет останніх, навіть красиво оформлений, затія не з найкращих.

  • Для дня народження добре вибирати квіти з гарним рожевим відтінком. Наприклад, лілії чи троянди.
  • На ювілей прийнято дарувати гарні та розкішні букети насичених відтінків. Можна зібрати композицію з різних кольорів, наприклад, з орхідей та троянд.
  • Хороша ідея для яскравої жінки – різнокольоровий букет із квітів з барвистими відтінками. Хорошим варіантом може стати композиція з тюльпанів, гвоздик, півонії, гербер, ірисів.

Що стосується кількості квіток у букеті, то для дня народження і, тим більше, ювілею слід вибирати композицію від 7 квіток і більше. Слідкуйте, щоб кількість обов'язково була непарною. При цьому врахуйте, що дарувати тещі букет з 51 або 101 квітки - витівка шикарна, але недоречна в даному випадку. Такі букети залиште для коханої.

Незвичайні подарунки для тещі

А якщо мама вашої дружини – жінка незвичайна та оригінальна? Тоді і подарунок їй варто підібрати із родзинкою. Звичайно, такі презенти підійдуть не кожній, але хочемо підібрати варіанти на всі випадки життя. Отже, що можна подарувати екстраординарному:

  • Якщо теща захоплюється езотерикою та обожнює таємниці, можна підібрати для неї гарну колоду карт Таро у подарунковому виданні.
  • Свічки. Взагалі, у цьому пункті вибір настільки широкий, що дозволяє знайти і просто гарні свічки для прикраси інтер'єру, і варіанти незвичайних форм та призначення – для магії.
  • Кулони та обереги. Різні талісмани та амулети, особливо ручної роботи, можуть стати чудовою ідеєю подарунка для жінки, яка захоплюється такими речами. Додайте до цього гарну упаковку – і чудові емоції забезпечені. Правда, тут теж потрібно знати, що саме ви купуєте і для яких цілей.
  • Незвичайний портрет. Подарунок не практичний, зате оригінальний. Сьогодні є художники, які можуть виконати роботу з фотографії без присутності людини. Головне, вибрати гарного майстра.
  • Букет з металу. Оригінальним подарунком може стати букет улюблених квітів жінки, створений ковалем. Але тут важливо розуміти, чи оцінять такий недешевий презент гідно.
  • Біокамін. Подарунок справді незвичайний і стильний. Стане одночасно прикрасою інтер'єру та задоволенням від спостереження за вогненною стихією.

Пам'ятайте, що у погоді за неординарністю подарунка не варто забувати про смаки та захоплення самої іменинниці.

Які подарунки не варто дарувати

Ми з вами обговорили, що такого варто подарувати мамі коханої дружини. Але вважаю, що обов'язково треба обговорити те, від яких подарунків варто утриматися. Жінки – чутливі натури. І не хотілося б у особисте свято зіпсувати настрій близької родички.

Отже, які подарунки краще оминути:

  • Домашні вихованці та кімнатні рослини. Якщо ви точно знаєте, що теща збиралася завести кошеня чи її квартира схожа на оранжерею – справа інша. Але навмання такі подарунки дарувати не можна. По-перше, це відповідальність за живу істоту чи рослину, яку не кожен захоче на себе брати. Особливо якщо ви вирішили подарувати собаку (у жінки просто може не бути бажання і сил на щоденний вигул і т.д.). По-друге, може бути алергія на шерсть або ще щось. По-третє, можна просто не вгадати з вихованцем або різновидом рослини.
  • Медичні апарати та медикаменти. Погодьтеся, отримати у свій день народження нагадування про те, що в тебе проблеми зі здоров'ям – сумнівне задоволення. Навіть якщо є необхідність у ліках чи певних апаратах, краще їх купити поза святом.
  • Банальні набори засобів гігієни із найближчого супермаркету. Одна річ подарувати подібний набір від відомого бренду – і тоді ці баночки та тюбики потішать. А набір шампуню та гелю для душу, схоплений на першій полиці у звичайному магазині, тільки засмутить і покаже повну неуважність до іменинниці.

Незважаючи на сотні анекдотів і жартів про натягнуті стосунки тещі та зятя, частіше все ж таки спілкування складається тепле і доброзичливе. Особливо, якщо обидва розуміють, що їх пов'язує любов до однієї людини – дочки та дружини. І увага і турбота, зокрема, зміцнюють родинні стосунки. Саме тому ми радимо вибирати подарунок з розумінням і турботою, а не брати перший набір, що попався.

Теща - улюблена мама вашої дружини, її найближча людина, жінка, завдяки якій ваша половинка з'явилася на світ. І вже тому у свій день народження заслуговує на теплі емоції та чудовий презент. Сподіваємося, наша стаття якщо не дала вам готову відповідь, то наштовхнула на відповідну ідею, що подарувати тещі на день народження.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: