Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Що потрібно знати про аскорбат THD та будь-який інший тип вітаміну С

Knowing Your Vitamins: Ascorbic Acid vs.Sodium Ascorbate | Carolina Pharmacy

Вітамін С є необхідним компонентом для багатьох аспектів здоров’я шкіри. Це корисно для підтримки здорових колагенових волокон, але також може використовуватися місцево для різних переваг шкіри, оскільки це чудовий антиоксидант. Це дає йому здатність захищати шкіру від пошкодження вільними радикалами. Крім покращення вигляду зморшок, пор і тонких ліній, це також може покращити пігментацію та пошкодження сонцем.

Однак сьогодні існує багато різних типів вітаміну С, доступних у продуктах по догляду за шкірою. І це може дещо заплутати розуміння того, що краще або правильний вибір для вашої шкіри. Деякі працюють при нижчому рН; деякі з вищим pH. Крім того, є види, які люблять масло, а інші люблять воду. І, нарешті, деякі є більш стабільними або дратують, ніж інші. 

Аскорбат натрію та аскорбат кальцію

Аскорбат натрію — це сіль, яка утворюється, коли аскорбінова кислота поєднується з основою, як-от гідроксид натрію або бікарбонат натрію. Після розчинення частина його розчиняється і перетворюється на аскорбінову кислоту, залежно від pH розчину. Аскорбат натрия купить можна у будь - якому спеціалізованому магазині.

Аскорбат кальцію схожий на аскорбат натрію тим, що він є сіллю, але він утворюється при поєднанні з кальцієвмісною основою, як-от бікарбонат кальцію. Це частіше використовується в продуктах харчування та добавках для забезпечення кальцієм, а також аскорбіновою кислотою. Зокрема, у догляді за шкірою аскорбат кальцію також називають ефіром С. Обидва ці інгредієнти є стабільними формами вітаміну С, які допомагають вирівняти тон шкіри та забезпечують антиоксидантні переваги.

Аскорбіл пальмітат

Хоча аскорбілпальмітат має антиоксидантну дію на шкіру, Лікарі кажуть, що дослідження показали, що він не проникає так добре, як аскорбінова кислота. Крім того, його перетворення на вітамін С не таке ефективне, як інші форми, такі як тетрагексилдециласкорбат. Проте дослідження показали, що модифікована форма цього інгредієнта, відома як тринатрій аскорбіл-6 пальмітат 2-фосфат, долає цю проблему перетворення.

Аскорбіл глюкозид

Це стабільна водорозчинна похідна вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою. «Це може бути найкращим із похідних, щоб продемонструвати ефективність. Глюкоза одержується з природного джерела крохмалю, тоді як частина вітаміну С є синтетичною. При правильному складі та всмоктуванні в шкіру він розпадається на аскорбінову кислоту. Після поглинання він поступово розщеплюється до вітаміну С, створюючи так званий ефект резервуара в шкірі. Це призводить до довготривалих переваг.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия