Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що провокує псоріаз

Що провокує псоріаз фото

Ця інформація корисна всім, так як допомагає уникнути погіршення стану, тяжких хвороб.

 

Псоріаз — це захворювання імунної системи, яке змушує клітини накопичуватися на поверхні шкіри, що призводить до червоних, густим, лускатим плям, які є болючими і дуже гудять.

Псоріаз — це більш серйозне захворювання, ніж поверхневий стан шкіри. Незважаючи на те, що псоріаз з’являється як стан шкіри, це насправді аутоімунне захворювання. Ця реакція відбувається, коли Т-клітини атакують здорові клітини шкіри.Надактивні Т-клітини викликають імунні реакції, які прискорюють ріст клітин шкіри, що в свою чергу змушує їх переміщатися на зовнішній шар шкіри через кілька днів.

Оскільки мертві клітини шкіри не можуть бути видалені так швидко, вони накопичуються в плямах, типових для псоріазу. Цей стан серйозно впливає на повсякденне життя тих, хто страждає від цього.На додаток до цього, пацієнти страждають від псоріазу, також схильні до підвищеного ризику інших захворювань, таких як гіпертонія, серцеві захворювання, діабет типу II і захворювань очей.

Вітамін D має вирішальне значення для аутоімунних захворювань, включаючи псоріаз.Для тих, хто має псоріаз, вкрай важливо, щоб рівень їх вітаміну D був протестований і підтримував його рівні в межах 50-70 нг / мл круглий рік. Вітамін D діє як потужний імуномодулятор, тому той факт, що він грає важливу роль в профілактиці псоріазу, не викликає подиву.

Відповідно до одного з досліджень, «вітамін D може мати важливі імуномодулюючі ефекти при псоріазі», але до 80% пацієнтів взимку і 50% влітку мали дефіцит вітаміну D.Вважається, що вітамін D впливає на псоріаз на декількох рівнях, включаючи регуляцію росту клітин шкіри і впливає на імунні функції Т-лімфоцитів. Крім того, він пригнічує токсичні Т-клітини, які потім допомагають регулювати ріст клітин шкіри.

Сучасні методи лікування псоріазу досить ризиковані і дороги. Raptiva, один з препаратів, був вилучений з ринку із-зі збільшення ризику зараження головного мозку.Оптимізуйте свої рівні вітаміну D, якщо у вас є псоріаз.Краще лікування псоріазу — це вплив сонячного світла, щоб підвищити рівень вітаміну D. Ще в 2004 році доктор Майкл Холик опублікував книгу, в якій він спонукав читачів отримувати більше саме сонячного вітаміну D.У той час він був професором дерматології, орієнтованим на лікування псоріазу. 

Насправді, він отримав нагороду Американської асоціації за псоріаз.«В результаті я був у відділі дерматології, продовжуючи займатися на псоріаз. Але як тільки я почав рекомендувати пацієнтам розумне вплив сонця для збільшення в організмі вітаміну D, що суперечить тому, що було в повідомленні Американської академії дерматології, мене попросили піти у відставку як професор дерматології ще в 2004 році …Американська академія дерматології і раніше рекомендує: ви ніколи не повинні піддаватися впливу прямого сонячного світла на всю вашу життя ».

Низький рівень вітаміну D також пов’язаний з хворобою Паркінсона і раком.Люди, які страждають від псоріазу, піддаються підвищеному ризику хвороби Паркінсона через дефіцит вітаміну D. Згідно з дослідженням:«Рівні плазми, як вітаміну D, так і дієтичного і сонячного світла назад корелюють з ризиком хвороби Паркінсона (PD) …

Знахідка показує, що низькі рівні вітаміну D в ПД є не просто результатом обмеженою мобільності».Інше дослідження показало, що більш високі рівні вітаміну D пов’язані з поліпшеною виживання у пацієнтів з прогресуючим колоректальний рак.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: